Reklama

Reklama

Love, Death & Robots

(seriál)
Trailer 1
USA, (2019–2022), 7 h 45 min (Minutáž: 6–21 min)

Kamera:

Ken Seng

Hrají:

Stefan Kapičič, Elaine Tan, Time Winters, Omid Abtahi, Christine Adams, Hakeem Kae-Kazim, Josh Brener, Gary Anthony Williams, Chris Parnell, Emily O'Brien (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(35)

Tim Miller a David Fincher sestavili antologii animovaných filmů, kde není nouze o děsivá stvoření, ďábelská překvapení a černý humor. (Netflix)

Recenze uživatele SonGokussj k tomuto seriálu (12)

Na Sonnie si nepřijdete (2019) (S01E01) 

Krásné. Překvapivý konec, suprový prostředek, zajímavý začátek. Tak to má chodit :) ()

Tři roboti (2019) (S01E02) 

Budu přísný, tak 3 hvězdy. Vyprávění o historii lidstva z "puss" tří robotů. Zakončení velmi slabé, vtípky tak střední. Animace výborná. ()

Svědectví (2019) (S01E03) 

Animace na špičce, velmi živé, barvy famózní, avšak "když se nedaří, i na pos*aného spadne kadibudka"... Ty náhody a setkání a vidělí a lezení do míst, to byl prostě joke Vše krom příběhu, který se dal tipnout v posledních 2-3 minutách, vše super. Ale příběh sráží. ()

Obleky (2019) (S01E04) 

Wow. Z počátečních pocitů "animace jak World of Warcraft a tak 10 fps k tomu, mno..." přes "sakryš to eskalovalo rychle, co bude dál?" až po "Neeee, dělej, přidej, probůh, co teď, aaaaaa neumírej!!!, uff, neeeeee". Aneb jak z velmi jednoduchého příběhu "prakticky kopie boje o Sion v Matrixu 3 udělat něco, na co upřeně 15 minut hledíte a s postavami opravdu cítíte... I pointa na konci byla příjemným zakončením, co se tam vlastně děje. ()

Požírač duší (2019) (S01E05) 

Velmi pěkně animované, postavy sympatické, příběh rázný, zakončení... zajímavé :-) Řekl bych - solidní. Rozhodně neurazí :-) ()

Když převzal moc jogurt (2019) (S01E06) 

Ukrutné :-D Od začátku do konce absurdní, pohádkové a i animace tomu nádherně dopomáhá. K tomu super hudba. Nikdy jsem nevěřil, že mi jogurt takhle vykouzlí úsměv na obličeji. ()

Za souhvězdím orla (2019) (S01E07) 

Přemýšlím, zda jsem někdy viděl něco animovaného vypadat tak úchvatně a realisticky... Dokonce i ta ženská vypadá tak, jak normální ženská a ne nějaká diva. I příběh je od začátku zajímavý. Opravdu špičková kvalita animace, kterou prostě ohodnotím nejvýše, jak jde (naštěstí není děj také nikterak strašný) a nelituji toho. Tohle se prostě povedlo. ()

Dobrý lov (2019) (S01E08) 

Předchozí díl měl sice nejkvalitnější animaci, co jsem kdy viděl, ale toto mi vytřelo zrak úchvatným zpracováním, příběhem, postavami... Čeho jsem si všiml nejdříve byla kamera. Už od začátku velmi povedená, scény podala výstižně, nemusela tam být žádná slova, jako kdyby to ten člověk měl v sobě. Přirozeně. Nikdy bych nečekal, že mě zrovna způsob zachycení snímku může tak oslnit. Zde se však stalo, je to dílo nadmíru pěkné. Hlavně svým smutným příběhem, snad poprvé, od začátku až do "konce". ()

Skládka (2019) (S01E09) 

Takové nijaké. nechce se mi ani psát, o čem to bylo. Tak nijaké to bylo. ()

Měňavci (2019) (S01E10) 

Rozhodně to mělo větší potenciál. Jsme uvedeni do příběhu, kdy se vlkodlaci používají jako "jiní" vojáci, ale všichni na ně (klasické klišé) plivají, protože "jsou jiní", i když jim zachraňují životy. To se během 10 minut stane několikrát a tak nějak to narychlo skončí. Postavy nezajímavé, akce dobrá, to zas jo. ()

Pomocná ruka (2019) (S01E11) 

Tož tady mě zamrazilo. Velmi zamrazilo a měl jsem jen lehce pootevřené oči, protože se na to nešlo dívat :-D Fůha... Síla odhodlání přežít. Pokud by si to vzal "do ruky" jinej režisér a trochu zapracoval na provedení, bylo by o dost impaktnější. Zde byla hluchá místa a konec zas zbytečně na chvilku otevřen. A také si nejsem úplně zcela jist, zda by to v reálu fungovalo :-) Ať už co se stalo s helping handou, nebo co následovalo poté. :-) ()

Duch Vánoc (2021) (S02E06) 

MEGA. :-D Tak moc jsem se dlouho nezasmál... :-D HouHou 90 % ()

Související novinky

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Fincher oznámil nový film

Fincher oznámil nový film

11.07.2019

Režisér David Fincher (The Social Network, Zodiac) natočil svůj poslední film v roce 2014. Nějakou dobu koketoval s myšlenkou režie sequelu Světové války Z, jenže z toho pak sešlo, a tak jedinou věcí… (více)

Reklama

Reklama