Reklama

Reklama

Plný dům

(seriál)
Komedie / Drama / Rodinný
USA, (1987–1995), 73 h 9 min (Minutáž: 21–24 min)

Tvůrci:

Jeff Franklin

Scénář:

Leonard Ripps, Tom Amundsen, Boyd Hale, Linda Lane, Gigi Vorgan (více)

Hrají:

John Stamos, Dave Coulier, Bob Saget, Candace Cameron Bure, Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen, Jodie Sweetin, Lori Loughlin, Tahj Mowry, Jurnee Smollett (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(192)

Když manželka Dannyho Tannera nečekaně zemře, zůstane sám se svými třema dcerkami, D.J., Stephanie a Michelle a není tady nikdo, kdo by mu pomohl s výchovou dětí. Naštěstí se objeví jeho švagr Jesse, který si hraje na rockera a Joey, zábavný komediant a spolu mu nabídnou pomoc s výchovou dětí. Navíc je tu ještě Rebecca Donaldson, Jessyho přítelkyně, která je vždy při děvčátkách, když ji potřebují. (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele KryplXxX k tomuto seriálu (1)

Plný dům (1987) odpad!

Jen když vidím hlavní představitele a ty spratky s odporným rozežraným výrazem v ksichtě tak se mi chce zvracet. Je to jako klub tří teplých homoklád, kteří jsou zároveň pedofilové. Nechutný shitcom. Ten kdo dělal kásting by potřeboval projet komínek pěkně drsnou násadou od lopaty. A ty děcka, bože to jsou hnusné držky. Vsadím se, že až dospěly, tak spáchali sebevraždu, když se jednoho dne probudili střízlivé a podívali se do zrcadla. ()

Reklama

Reklama