Reklama

Reklama

Plný dům

(seriál)
Komedie / Drama / Rodinný
USA, (1987–1995), 73 h 9 min (Minutáž: 21–24 min)

Tvůrci:

Jeff Franklin

Scénář:

Leonard Ripps, Tom Amundsen, Boyd Hale, Linda Lane, Gigi Vorgan (více)

Hrají:

John Stamos, Dave Coulier, Bob Saget, Candace Cameron Bure, Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen, Jodie Sweetin, Lori Loughlin, Tahj Mowry, Jurnee Smollett (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(192)

Když manželka Dannyho Tannera nečekaně zemře, zůstane sám se svými třema dcerkami, D.J., Stephanie a Michelle a není tady nikdo, kdo by mu pomohl s výchovou dětí. Naštěstí se objeví jeho švagr Jesse, který si hraje na rockera a Joey, zábavný komediant a spolu mu nabídnou pomoc s výchovou dětí. Navíc je tu ještě Rebecca Donaldson, Jessyho přítelkyně, která je vždy při děvčátkách, když ji potřebují. (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele topi80 k tomuto seriálu (1)

Plný dům (1987) 

Dlouho neviděno. Pamatuji si, že to byl takový dětský sitcom s hromadou morálních ponaučení (i když ne v tak odpudivé míře jako v Krok za krokem - který byl ale zase celkově vtipnější). Jako dvanáctiletému se mi to docela líbilo, postavy byly docela vtipné, ale přesto si troufám odhadnout, že při další repríze by asi hodnocení začalo padat. EDIT - PO LETECH VIDĚNO: Tak pozor, hodně velké překvapení. Nevím, jestli je to tím, že jsem si tentokrát zvolil spíše novější díly, ale sitcom je svěží, dialogy vynalézavé a opravdu hodně vtipné a po celou dobu sledování se vám na tváři vykouzlí takový přiblblý bezstarostný úsměv, který nezkazí ani sem tam nějaká ta hodně trapná chvilka. A s tou výchovností to také není nijak hrozné. Sedla mi hlavně sehraná partnerská dvojka Jessie + Becky, černý humor Stephanie, ale i výchovné metody Dennyho a hlášky malé Michelle. Pohodový odpočinek od vážného světa, mohu doporučit. Naprosto pohodlně 4 hvězdičky. ()

Reklama

Reklama