Reklama

Reklama

Plný dům

(seriál)
Komedie / Drama / Rodinný
USA, (1987–1995), 73 h 9 min (Minutáž: 21–24 min)

Tvůrci:

Jeff Franklin

Scénář:

Leonard Ripps, Tom Amundsen, Boyd Hale, Linda Lane, Gigi Vorgan (více)

Hrají:

John Stamos, Dave Coulier, Bob Saget, Candace Cameron Bure, Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen, Jodie Sweetin, Lori Loughlin, Tahj Mowry, Jurnee Smollett (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(192)

Když manželka Dannyho Tannera nečekaně zemře, zůstane sám se svými třema dcerkami, D.J., Stephanie a Michelle a není tady nikdo, kdo by mu pomohl s výchovou dětí. Naštěstí se objeví jeho švagr Jesse, který si hraje na rockera a Joey, zábavný komediant a spolu mu nabídnou pomoc s výchovou dětí. Navíc je tu ještě Rebecca Donaldson, Jessyho přítelkyně, která je vždy při děvčátkách, když ji potřebují. (TV Nova)

(více)

Recenze (89)

mr.kliky 

všechny recenze uživatele

"trpím časovou dyslexií, chtěl jsem vám to říct dřív, ale nevím kdy to dřív je..". co se týče podobných wtf dialogů, tak to bylo hodně v pohodě. jinak je to teda neskutečná pitomost, ale já jsem vlastně taky pitomej dost, takže tomu rozumim.. a pokud jde o oblíbené srovnání se step by step - tohle mě baví víc. ()

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

Při sledování plného domu se mi furt nabízelo srovnání s Krok za krokem,který je pro mne o několik tříd jinde. Seriály si nejsou moc podobné dejově,ale jsou si blízké tim morálním ponaučením,které bylo mnohem snesitelnější právě v Krok za Krokem. Navíc místo toho,aby Plný dům bavil, tak me spíš nudil. Herci mi navíc nejsou moc sympatičtí a dětští herci mi lezou akorát na nervy. ()

Reklama

KryplXxX odpad!

všechny recenze uživatele

Jen když vidím hlavní představitele a ty spratky s odporným rozežraným výrazem v ksichtě tak se mi chce zvracet. Je to jako klub tří teplých homoklád, kteří jsou zároveň pedofilové. Nechutný shitcom. Ten kdo dělal kásting by potřeboval projet komínek pěkně drsnou násadou od lopaty. A ty děcka, bože to jsou hnusné držky. Vsadím se, že až dospěly, tak spáchali sebevraždu, když se jednoho dne probudili střízlivé a podívali se do zrcadla. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Na tenhle sitcom si vzpomínám už z dětství. Byla to pro mne vždy taková kombinace Tři muži a nemluvně a Krok za krokem. Bohužel tu bylo až příliš mužů a až příliš malých holčiček. Postupně se vytratil vtip a malé holčičky mne dováděly k šílenství. Možná jen špatně namíchaná kombinace herců. 45% ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

V USA asi nejpopulárnější z podobných rodinných seriálů, u nás zůstal ve stínu Kroku za krokem, asi právem, postavy nemají takové charisma a chybí tomu i to prostředí ideální pro konfliktní situace, které vzniklo spojením dvou zcela odlišných rodin v Kroku za krokem. Je to tedy spíš takový Step by Step lite, ale i tady se najdou vtipné epizody. Jen jsem nikdy nechápal, co se Američanům tak líbí na Olsenkách, na druhou stranu je fakt, že tady ještě (na rozdíl od současnosti) nevypadaly jako zrůdy. ()

Galerie (272)

Zajímavosti (30)

  • Bob Saget byl od počátku jasným favoritem producentů do role hlavní postavy Dannyho Tannera, nicméně díky svým zavázkům v CBS to dlouho vypadalo, že roli nebude moci vzít. Pilotní díl tak byl natočen s jiným hercem - Johnem Poseyem. (Espejox)
  • Adresa Tannerů je 1882 Gerard Street. Exteriérové záběry Tannerovic domu jsou ve skutečnosti z domu na ulici Broderick Street 1709. (veronikajel)

Reklama

Reklama