Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (12)

kingik 

všechny recenze uživatele

Ukončení populární tv série přišlo v pravý čas. Bohužel i bohudík. Bohužel pro Camerona Boyce, člena ústřední čtyřčlenné party, který otevřel Smrtce, když mu zazvonila u dveří. Bohudík pro diváky a příznivce Pizdney songů a tanečků, kteří mají tak pocit, že se jedná o relativně důstojnou rozlučku. Produkční tým i po čtyřech letech, co uplynuly od prvního setkání, udržel z podstatné části herecké představitele pohromadě a tvůrčí záštita rovněž nedoznala změn. Na svých místech je scenáristický tandem Josann McGibbon a Sara Parriott a stejně tak režisér Kenny Ortega. Dali opětně dohromady několik muzikálových čísel, v nichž hrdélka hvězdiček Dove Cameron, Sofia Carson, Sarah Jeffery (a mnohých dalších) vyluzují libé slavičí tóny, což je neměnný plus série, spletli a svedli dohromady nekomplikované a pochopitelně značně předvídatelné dobrodružství s fantasy, které navíc zažívá únavu materiálu, a bolavé místo zvané výprava, kostýmy a triková složka nechali beze změn. Na kostýmní pel mel, kdy nejedna z postav holduje motorkářské, rockové i pirátské módě, načež se do toho přitočí krejčí s ušitými modely z různě pojmenovatelných i nepojmenovatelných pohádek, už jsem hodil zvyk. Ke všemu to naštěstí nebrání vyniknout šukatúrám hlavních představitelek. Už podstatně hůře se vyrovnávám s podřadnou úrovní výpravy, kdy žádná z lokací pořádně nevypadá dobře. Triky jsou pořízené za hodně levný peníz a dobrý dojem opravdu nedělají. Neplechu, která se opětně děje na Auradonu a jeho přilehlém ostrově, odděleném bariérou, sympatická parta řeší s přehledem a elánem, není výrazněji znát, že by je do (finální) účasti napotřetí snad někdo nutil. Je docela sranda pozorovat, jak slečny a mladíci, kterým už je mnohdy hodně přes dvacet let, hluboce předstírají nezletilé postavy a popírají svůj skutečný věk. Vrcholem je ovšem přitroublá i nevkusná kreace Cheyenna Jacksona, jehož Hades, "pán podsvětí", evokoval vysloužilého pankáče a dokonce si v tom liboval. Třetí díl postrádá náboj svých dvou předchůdců. Omladina se snaží, ucházející jsou songy a jejich choreografické ztvárnění, režijní a scenáristická kreativita občasně zafunguje a nabere svůj správný směr, ovšem technická zaostalost a produkční nedodělky tomu nasazují průměr, který tomu celému naprosto sluší. 5/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jednotka aj dvojka majú priemer 55-56 percent. A toto má zatiaľ 76%, Čo sa to deje? Veď drak tu vyzeral tak umelohmotne, že umelšie už boli len tie dievčatá, čo sa tam stále tvária na tínedžerky. Ani homosexuálny pankáč kvalitu nedvihol. Avšak herci vedia spievať, to treba uznať, hlavne pieseň "Queen of Mean" od Sarah Jeffery bola zaujímavá. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

1 díl má 55 procent 2 díl má 55 procent seriál je sračka, který by měl být povinně v černých číslech tohle mě přijde na úrovni jedničky. Pokud je to završení série tak skončila v tom nejlepším písně většina ujdou (až na tu kde zpívá Mal s Hádesem ta je na úrovni nějakého varieté a tu jak zpívá o tom polibku ) a ´´záporačka,, je parádní jak v lidské tak záporné podobně (tam má parádní outfit). Mínus za Hádese , který kdyby tam nebyl nic se nestane jinak tenhle díl mě přijde, že má nejvíce easter eggů na disneyovky. P.s. očekávám, že v blízké době půjde hodnocení hodně dole jelikož se sem banda intošů co budou nadávat na to, že se tam zpívá. ()

Bedy 

všechny recenze uživatele

Tuhle triologii jsem si oblíbil. Líbí se mi ten nápad "potomci padouchů a dobráků". Dove Cameron, Sofia Carson, China McClain jsou super trojka!!! A v tomto díle byla úžasná Sarah Jeffery a hlavně píseň Queen of mean. ()

Elyonka 

všechny recenze uživatele

Takhle série mě vrací do dětství. Jakože být mi 12 tak Mal, Eve a Uma jsou moje největší hrdinky. Příběh všech tří dílů je dost předvídatelný, ale tančení a písničky mě baví a hlavně mě baví kostýmy "padouchů". Na tom se někdo fakt vyřádil.:) Každopádně závěr se mi líbil moc. Jsem ráda, jak to dopadlo a Hádes mě docela pobavil. Určitě si to zase někdy pustím zas jako takovou oddechovku.:) ()

Risolutore 

všechny recenze uživatele

Na čtyři hvězdičky to ani s co největším přimhouřením očí bohužel není, ALE (!) je to určitě nejlepší film trilogie, s nejlepší hudbou, nejlepšími tanečně-akčními scénami a nezjajímavějším příběhem, který morálně relativizuje předchozí filmy - děti záporáků z ostrova žijí v takřka židovských ghettech, dostávají od klaďasů "druhou" šanci (přestože nedostali ani první a byli kontumačně odsouzeni i s rodiči!) a kladné postavy je jezdí do jejich koncentráku blahosklonně výběrově vyzvedávat limuzínou. Konec ma i jakýsi mezinárodně relevantní přesah :) 70% U celé trilogie jsem navzdory debilitě prožil často hřejivé pocity a jsem rád, že jsem ten svět navštívil. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele

Následníci 3 je najlepší film z celej trilógie Následníci. Skvelé pesničky, konečne sa Sarah Jeffery (Audrey) nejako predviedla. Len škoda, že sa Mal neponáša trochu viac na svojho otca. Mágiu a draka predsa zdedina po mame, a po otcovi má akurát kameň, ktorý ju aj tak nie vždy poslúcha. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 6/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 5/10. Soundtrack se u této trilogie povedl také. ()

klara.leb 

všechny recenze uživatele

Nápad super, ale proč musí to provedení být jako u studenského filmu? Dokonce i to jak všichni chodí a celkově se hýbou je tak směšné a afektované. Jakože nějaká míra toho všeho by se dala pochopit, ale až tak? Hell no. Celý vizuál je strašně laciný. Pořád je to sice Disney film pro děti, ale byla to vlajková loď dlouhou dobu, teda je ta neochota utratit peníze za pořádné CGI vážně výsměch. Kostýmy a kulisy to samé. Je to jako koukat na Hrátky s čertem, Disney verze 2019. Že je hraní z 90% mizerné je jedna věc, ale písničky Disney pořád umí. Bohužel choreografie se potýkají  se stejným problémem jako vizuál. Queen of mean je majstrštyk af, Do what you gotta do zrovna tak. ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

Třetí se kvalitou hodně podobal prvnímu dílu(ten mne bavil o trochu víc). Asi nejlepší na téhle trilogii byla hudba ač některé hodně moderní pojetí mne rozčiluje tak 80% bylo fajn. První díl měl kouzlo toho nápadu, třetí díl je takové provedení které nepřekvapí, ale jinak je v rámci žánru a tvůrce dobře odvedeno. Spoiler:.............Konec filmu bude pro Auradon znamenat značný ekonomický a sociální problém. Hold tady asi někdo neposlouchal o tom jak má probíhat únosná integrace. ()

Reklama

Reklama