Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seznamujeme se s rodinami Franka a Carol, kteří se impulzivně vzali na dovolené, a především jejich dětmi, jež se zatím navzájem nenávidí, aby k sobě časem našly cestu. Dana stírá Karen a Marka a netuší, že pro svou prostořekost brzy získá mnohem vděčnější objekt. Al prodělá v nemocnici operaci slepého střeva. (TV Nova)

Recenze (7)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1991 až 1998 bol natočený americký, televízny, rodinný sitkom "Krok za krokom" (Step by Step). Bolo vyprodukovaných sedem sérií obsahujúcich stošesťdesiat častí. Prvá epizóda z prvej série sa volá "Zoznámenie" (Pilot). Majiteľ malej stavebnej firmy Frank Lambert a atraktívna kaderníčka Carol Fosterová sa počas dovolenky na Jamajke zosobášia. Je to spontánne rozhodnutie. Impulzívna, neplánovaná svatba. Po návrate do USA to však musia oznámiť svojim deťom, ktoré nie sú moc nadšené z pomyslenia na to, že budú spoločne žiť ako jedna veľká rodina. **** ()

Script 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál jsem se koukal jako malé dítě, když to běželo v televizi a úvod seriálu jsem nikdy neviděl. Vidět tuhle pilotní epizodu byl pro mě docela velký šok. :D ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Začiatok existencie milej americkej rodinky. Prevedenie: Trocha silený začiatok a trocha naivný humor. Svadba s niekým koho sotva poznáme a okamžité nasťahovanie do domu. Ale zas na druhej strane urýchlilo to postup príbehu. Pocity: Páči sa mi, že hneď od začiatku je jasne dané že každý obyvateľ domu má svoj charakter. Horšie to už je s humorom, z ktorého som zrejme vyrástol nakoľko som sa k seriálu vrátil asi po 15 rokoch. 55% ()

Reklama

Reklama