Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Carolino staré auto se už rozpadá, a tak pro Franka a děti není problém ji přesvědčit ke koupi nového vozu. K Frankovu překvapení se Carol podaří usmlouvat výraznou slevu. Penny si našla přítele, nechutného patologa Norberta, a jsou pozváni k Lambertovým na večeři. JT si bez dovolení půjčí Carolino auto, aby udělal dojem na svou dívku. Frank si toho všimne a auto odveze do garáže, aby si JT myslel, že bylo ukradeno, a musel s pravdou ven. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Carol si musí zadovážiť nové auto. K tomu všetkému sa Penny rozhodla predstaviť nového priateľa. Prevedenie: Mravné ponaučenie JTho, Norbiho postava z pohrebného ústavu a Frankove vypenenie sú ťažnými lanami tohto dielu. Ale na plný počet to stačí lebo nenudí aj poučí. 95% ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třešničkou na dortu tohoto dílu budiž Norbi. "Mým nejsympatičtějším orgánem jsou játra. Jsou ohromně šťavnatý a dokážou bezvadně klouzat ze schodů" Nebo "Máme teď každoročně výprodej rakví, aby se uvolnilo místo na nové vzory. Už jsi, Franku, přemýšlel, v čem strávíš věčnost?" ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Carol si koupí nové auto. To si půjčí JT na rande, jenže to se ztratí u McDonalda. Parádně na to zareaguje Kouďák: Cože, on se ztratil McDonald´s? Navíc Susanne Sommers je v těch jejích tyrkysových minišatech fakt rajcovní čubka. [141. hodnocení, 3. komentář, 91%] ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama