Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dana dělá přijímačky na vysokou školu, ale Cody dosáhne lepšího výsledku, a to i při opakovaném testu. Děti si bez dovolení berou Frankovo oblečení, ten proti tomu bojuje instalací alarmu do své šatní skříně. (TV Nova)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1991 až 1998 bol natočený americký, televízny, rodinný sitkom "Krok za krokom" (Step by Step). Bolo vyprodukovaných sedem sérií obsahujúcich stošesťdesiat častí. Úvodná, v poradí prvá epizóda z druhej série sa volá "Prijímacia skúška" (S.A.T. Blues). Ambiciózna a sebavedomá Dana Fosterová dosiahne v prijímacom teste na vysokú nižšie hodnotenie ako svojrázny Cody Lambert. Je z to rozhorčená, nevie to pochopiť, nedokáže sa s tým zmieriť. Po opakovanej skúške však musí priznať, že neprávom Codyho podceňovala a vyvyšovala sa nad neho. ***** ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Dana sa pripravuje na prímačky na vysokú školu. Jej sebavedomie nabúra Kodi, ktorý sa tiež hlási na rovnakú školu a dokonca zvládol test lepšie ako ambiciózna Dana. Prevedenie: Jedna z najlepších častí aké som zatiaľ videl. Humor je veľmi dobre časovaný a konflikt medzi Danou a Kodim je asi najlepší v celom seriáli. Do toho je to aj celkom poučné a chytí to za srdiečko. 99% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě je zmíněn toskánský astronom, filosof a fyzik Galileo Galilei. (Zix.)

Reklama

Reklama