Reklama

Reklama

Obsahy(1)

JT a Cody se v bistru seznámí se sestrami Petersonovými. JT se těší, že si večer na rande užije, když je sestry pozvou k sobě domů, ale Cody odmítne s tím, že je panic a čeká na opravdovou lásku. Tím překazí JTmu všechny plány, protože sestrám se líbí Cody a o samotného JTho rozhodně nestojí. (TV Nova)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1991 až 1998 bol natočený americký, televízny, rodinný sitkom "Krok za krokom" (Step by Step). Bolo vyprodukovaných sedem sérií obsahujúcich stošesťdesiat častí. Desiata epizóda z druhej série sa volá "Cody má problém" (Virgin Territory). Cody Lambert sa zoznámi s dvoma mladými, atraktívnymi sestrami. Pozvú ho ku sebe do bytu. Cody zoberie so sebou aj svojho mladšieho bratranca J.T.ho. Obe sexi sestry o nich prejavia neskrývaný záujem. J.T. je z toho nadšený, Cody však sklame ich očakávanie. **** ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: JT a Kodi si dohodnú spoločné rande. Keď sa to má ale prehupnúť k intímnostiam tak Kodi z neznámych príčin vycúva. Prevedenie: Kodi je asi moja najobľúbenejšia postava v seriáli a verím, že nie som jediný. Aj preto ma prekvapilo ako to scenáristi uhrali ale nakoniec to malo zas dobré citové precitnutie. 91% ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Glorifikace panictví, která jistě potěší každého, komu se v popubertálním období moc nedařilo. V bistru se z toho Cody vyzuje docela vtipně, v obýváku nás pak Lambertovic rodina v tomto oboru patřičně dovzdělá. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama