Reklama

Reklama

Sestra Daniny spolužačky na čas odjíždí a shání někoho, kdo by jí dával pozor na byt. Dana se tohoto úkolu velmi ráda zhostí, alespoň si vyzkouší, jaké je starat se sama o sebe, trochu soukromí by také uvítala. Carol se nemůže smířit s tím, že je její dcera už dospělá. Nechce, aby to vypadalo, že Danu kontroluje, a tak jí ani nezavolá. Dana je přesvědčena, že vůbec nikoho nezajímá, ani vlastní matku. V prázdném bytě se cítí osaměle, dokonce si začne povídat s kytkou, kterou jí věnoval Cody. Rodina jí tak chybí, že se rozhodne vrátit domů. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1991 až 1998 bol natočený americký, televízny, rodinný sitkom "Krok za krokom" (Step by Step). Bolo vyprodukovaných sedem sérií obsahujúcich stošesťdesiat častí. Druhá epizóda z tretej série sa volá "Vlastný byt" (The Apartment). Dana Fosterová sa i napriek protestom jej matky Carol odsťahuje z rodičovského domu. Začne bývať v malom byte, ktorý patrí sestre jej kamarátky. Zo začiatku je nadšená z toho, že sa konečne osamostatnila, ale po nejakom čase si začne uvedomovať, že jej veľmi chýba jej rodina. ***** ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Dana túži po osamostatnení a tak sa aj napriek Caroliným výhradám sťahuje do kamoškynho bytu. Po čase ale zisťuje, že bývať sama nie je nič príjemné a túži po návrate domov.   Prevedenie: "Bacha strejdo haraší ji ve veži" dokonalá hláška. Opäť trocha moralizácie detí, ktoré odchádzajú za svojím ale vo finále nič nepríjemné a odľahčené humorom. 72% ()

Reklama

Reklama