Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Carol se s Danou, Karen a Markem vrací z nedělní mše s novinkou. Na oběd k nim přijde nový pastor se ženou a synem. Codyho právě navštívili motorkáři, potetovaní drsňáci Řezník a Smrťák. Když pastor dorazí, je Frank překvapen. Je to sympaťák, má rád fotbal a motorky, jednu dokonce vlastní. Další neděli se vypraví do kostela také Frank s dětmi, Cody i motorkáři. Během bohoslužby se J. T. vypaří a na půdě kostela sleduje fotbal s pastorovým synem. Frank chlapce odhalí a připojí se k nim. Pak se ale propadne podlaha a Frank se zřítí doprostřed kostela. Pastor potlučeného Franka navštíví, s sebou má kazetu, na kterou nahrál fotbalový zápas. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1991 až 1998 bol natočený americký, televízny, rodinný sitkom "Krok za krokom" (Step by Step). Bolo vyprodukovaných sedem sérií obsahujúcich stošesťdesiat častí. Tretia epizóda z tretej série sa volá "Nedeľné ráno" (Never on Sunday). Carol pozve miestneho duchovného na návštevu ku nim domov na garden párty. Frank a jeho deti sú z toho trocha nesvoji, ale potom si začnú celkom rozumieť. Frank dokonca súhlasí s tým, že budú pravideľne chodiť na nedeľné bohoslužby. Codyho Lamberta navštívia drsní členovia motorkárskeho gangu. **** ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Fostrovic polovica rodiny navštevuje kostol. Carol pozve reverenda na grilovačku a tak sa prejaví aj vo Fankovi duch osvietenia. Túžba po futbalovom zápase je ale silnejšia ako liturgia. Prevedenie: Póza pohodového farára, ktorý si vie aj urobiť srandu je super. Kontrast medzi Frankom a Kostolom je veľmi vtipný a celkovo táto časť ma veľmi pobavila. 94% ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Správný výchovný seriál nám přece musí ukázat faráře, co kouká na fotbal a je celkem fajn. Načež tedy všichni začneme chodit do kostela a poslouchat, jak nám preláti říkají, co máme dělat. ()

Reklama

Reklama