Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Codyho navštíví přátelé, motorkář Řezník se svou ženou Debbie a synkem Harleyem. Řezník s Debbie si chtějí na víkend vyrazit, svěří tedy batole do péče Codyho. Carol se mu snaží asistovat, z miminka v domě je přímo nadšená, dokonce naznačí Frankovi, že touží ještě po jednom dítěti. Frank o tom nechce ani slyšet. J. T. má napsat esej, když ale zjistí, že jeho nevlastní bratr Mark má v počítači řadu esejí, neváhá, ukradne je, jednu si ponechá a ostatní prodá hráčům fotbalového týmu. Jenže Dana se o jeho nečestném úmyslu dozvěděla a eseje lehce poupravila. Nyní jde J. T. o život, fotbalisti totiž po něm jdou. Frank se s nimi domluví a udělí J. T. pořádnou lekci. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1991 až 1998 bol natočený americký, televízny, rodinný sitkom "Krok za krokom" (Step by Step). Bolo vyprodukovaných sedem sérií obsahujúcich stošesťdesiat častí. Štvrtá epizóda z tretej série sa volá "Potrestaný zlodej" (The Paper Chase). Cody Lambert sa stará o malé dieťa svojho kamaráta, motorkára Řezníka. Carol je z toho celá namäkko a zatúži po tom aby sa stala znova matkou. Franka to vydesí. Vynaliezavý JT predá slohovú esej svojho nevlastného brata Marka partii drsných stredoškolákov. Dana mu však tento jeho plán sabotuje. **** ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Shasher si chce vyraziť so ženou na motorke a tak zverí svojho syna Harleya do rúk Codyho na celý deň. Dieťa v dome prebudí u Carol materinské city. JT ukradne Markovi z kompu eseje a predá ich futbalovému teamu. Dana mu v nich ale urobí mierne úpravy a tak sa JT dostáva do problémov. všetko hasí Frank s otcovskou lekciou. Prevedenie: Čítanie rozprávok a Codyho názor na násilie v nich ma totálne rozsekali. Moralizujúca linka s JT ma nijako moc nechytila. 70% ()

Reklama

Reklama