Reklama

Reklama

Obsahy(1)

JT s Danou si myslí, že jsou diskriminováni, rodiče mají moc a nemají žádné povinnosti. Frank tedy navrhne, že si o víkendu vymění role. Dana se pachtí v kuchyni, JT je zaneprázdněn prací kolem domu, brzy toho mají oba dost. Frank s Carol si naproti tomu užívají volna, dokud Frank nemusí udělat JTmu domácí úkol z algebry a Carol zase do města bez auta, kreditek a šeků. Nakonec jsou všichni rádi, když jsou Frank a Carol opět rodiči. Codyho zase navštíví Řezník s Debbie, během rozhovoru se zmíní, že se seznámili přes inzerát v motorkářském časopisu, což vede Codyho k tomu, aby si také podal inzerát. (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1991 až 1998 bol natočený americký, televízny, rodinný sitkom "Krok za krokom" (Step by Step). Bolo vyprodukovaných sedem sérií obsahujúcich stošesťdesiat častí. Piata epizóda z tretej série sa volá "Výmena úloh" (Trading Places). Manželia Frank a Carol sa dohodnú so svojími deťmi Danou a J.T., že si po dobu jedného víkendu vymenia svoje postavenie v rodine. Nech si ich potomkovia skúsia aké je to byť rodičmi. Nech sa pokúsia postarať o bezproblémový chod domácnosti. Čo zo začiatku vyzerá ako zábava sa čoskoro zmení na obojstranne náročnú skúšku. **** ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Dana a JT by si radi vyskúšali bezstarostný život rodičov a tak im Carol a frnk splnia prianie a na víkend si s nimi vymenia úlohy. Všetci však zanedlho zisťujú že ani jeden z nich to nemá najľahšie. Prevedenie: Pekná časť s pekným koncom. Asi by som si to tiež raz s mojimi deťmi vyskúšal a sám by som bol zvedavý ako by to dopadlo. 90% ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako bývalý teenager a současný rodič musím říci, že rodiče to mají fakt těžší. Jak píše spoludiskutující, značně nedotažený díl, který zcela absentoval na vzájemné rýpání Dany a JTho. Námět by vystačil na dvojdíl, takhle z toho nezůstalo skoro nic. ()

Reklama

Reklama