Reklama

Reklama

Jsou Vánoce, děti se těší na dárky, nejvíce Brendan na vláček. Frank i Carol na něj ovšem zapomněli. Proto se rozhodnou jej ještě vyzvednout - Frank předělává zařízení prodejny, a tak od ní má klíče - jenže jsou "při činu" zatčeni a vsazeni do cely. Děti na Štědrý den rodiče nijak nepostrádají, až Cody, kterému se Frank konečně dovolá, je přiměje uvědomit si, o čem Vánoce jsou, a jdou je navštívit. Na koledu pak Carol s Frankem pozvou i svého věznitele, šerifa Barneyho... (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1991 až 1998 bol natočený americký, televízny, rodinný sitkom "Krok za krokom" (Step by Step). Bolo vyprodukovaných sedem sérií obsahujúcich stošesťdesiat častí. Jedenásta epizóda z tretej série sa volá "Vianočná vec" (Christmas Story). Frank a Carol zabudnú kúpiť najmladšiemu členovi ich rodiny Brendanovi vytúžený vianočný darček. Preto sa vyberú v noci do obchodu s hračkami od ktorého má Frank kľúče, pretože tam má nejaké pracovné povinnosti. Lenže v priebehu tejto netradičnej návštevy sú pristihnutí starým policajným šerifom, ktorý ich zatkne. Sú podozriví z neoprávneho vniknutia a krádeže. Hrozí im že vianočné sviatky strávia vo väzení. ***** ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Deti sa tešia na Vianoce a na rozbaľovanie darčekov. Cody si ozdobil Lucinku ako najlepšie vedel. Carol a Frank zabudli na Brandonov vláčik a tak sa rozhodnú v noci zájsť do hračkárstva ktoré Frank opravuje ale bohužiaľ to vyzerá ako lúpež. A tak trávia Vianoce na polícií. Prevedenie: Veľmi zábavný diel hlavne vďaka postave policajného dôstojníka, ktorý hrá svoju úlohu dokonale. 92% ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Hodně špatný díl, scénář téměř bez humoru, navíc to sráží extrémně trapný Don Knotts v roli policisty. Pro Američany to sice může být zajímavé cameo, nicméně u nás ho myslím prakticky nikdo nezná, hrál v 60. letech v Show Andyho Griffitha (po kterém byla ve Springfieldu pojmenována Matlockova dálnice:-) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vánoční speciály jsou obvykle nudné epizody s přehnaným důrazem na rodinu. Speciál Krok za krokem speciálem vlastně ani není a přitom umí dobře tu vánoční náladu navodit. ()

Reklama

Reklama