Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dana jde poprvé na univerzitu, vždy toužila po Harvardu, místo toho ale musí na místní. Je si jistá, že bude nejchytřejším studentem, který kdy na tuto podřadnou univerzitu vkročil, čeká ji ale zklamání. Profesor ji hodnotí velice záporně. Dana uzná, že nezvládla své ego a poněkud se přecenila. Cody se rozhodne podat jí pomocnou ruku, nechá se proto zapsat na stejné přednášky, aby jí byl "oporou". JTmu  je osmnáct let, banka mu proto pošle vlastní kreditní kartu a on nekontrolovatelně utrácí. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Dana, ktorá sa nedostala na Harward začína navštevovať miestnu univerzitu. Myslí si že e najmúdrejšia ale profesor angličtiny ju hneď vyvedie z omylu. Vec naberá obrátky keď sa aj Cody zapíše na rovnakú univerzitu. Prevedenie: Popravde Dana a jej afektovanosť je jedna z mála vecí, ktoré mi na seriále vadia ale tu dostala celkom peknú emočnú sprchu a tak jej treba. 90% ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dana je sice excelentní ve svých uštěpačných poznámkách, ale bylo na čase, aby jí někdo řekl, že jakmile se pustí do nějakých velkých myšlenek, jsou to obvykle žvásty. :-) ()

Reklama

Reklama