Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Místní sportovní kanál hledá komentátora, Frank nabídce neodolá a přihlásí se do konkurzu. Pohovor ale neprobíhá podle jeho představ. Když se dostaví, je ihned zapojen do živého vysílání. Jeho výkon je katastrofální, o reklamní pauze ho musí Carol zastoupit. Ona je kupodivu úspěšná a práci dostane, což Frank těžce nese. V rámci rodinného klidu nakonec nabídku odmítne. Carol zavede přísná pravidla zdravé výživy. Kdo chce jíst cokoliv nezdravého, musí si to koupit za vlastní kapesné. Začíná tvrdý boj o zmrzlinu, koláče a čokoládu, který je završen bitvou v Carolině úzkostlivě udržované kuchyni. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1991 až 1998 bol natočený americký, televízny, rodinný sitkom "Krok za krokom" (Step by Step). Bolo vyprodukovaných sedem sérií obsahujúcich stošesťdesiat častí. Štvrtá epizóda zo štvrtej série sa volá "Spoiled Sport" (Športový komentátor). Keď sa Frank Lambert dozvie, že sa na lokálnej televíznej stanici uvoľnilo miestom športového redaktora ihneď sa prihlási do konkurzu. Vďaka svojej obrovskej tréme a roztržitosti úplne prepadne. Zato jeho žena Carol sa ukáže ako vhodný kandidát na tento post. Frank je z toho hodne rozladený. **** ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Frank sa uchádza o pozíciu moderátora lokálnej televízie. Nervozita mu to znemožní a tak sa dostáva na výslnie Carol, ktorá očarí vedúceho. Decká sa zatiaľ bijú o jedlo lebo Carol zaviedla režim, že sladké si kupujú zo svojho. Prevedenie: Frank vo vypätých situáciách opäť nesklamal a bol opäť mega vtipný. Finálna bitka o kuchyňu prekvapila a pobavila. 95% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Well, maybe I can help. You know, sometimes when you look at these problems from an odd perspective... You can see things that nobody else can see. All right, let me just clear out my mind... My mistake, it was already clear. That's cool. It will make our job a lot easier." ()

Reklama

Reklama