Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Carol a Frank oznamují kamarádům, že spolu čekají dítě. Všichni jsou zdrceni a Carol trvá na návštěvě terapeuta. (TV Nova)

Recenze (6)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Oznámenie nového prírastka nedopadlo podľa Caroliných predstáv a tak trvá na návšteve rodinného terapeuta. Nakoniec ale jediná kto ho potrebuje je iba ona sama. Prevedenie: Pobavili ma všetky reakcie členov rodiny. Markove hlody stáli za to a nečakal som že JT to nakoniec tak rozbalí. 95% ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, nijak se dětem nedivím, že nejsou z dalšího sourozence na větvi, ani Frank nebyl. Carol z toho samozřejmě dělá aféru, protože se nechovají jako správná americká rodina a hned chce terapii. Moc mě potěšilo, že nakonec byla jako psycho shledána ona, ne ti s normální reakcí. Celá terapie měla hodně humornejch momentů, Frank perlil ("a co takhle pivo, jsem trochu vyprahlej... hlavně si nemyslete, že jsem na pivu závislej"), konec zase trochu křečovitej (Carol má ty výchovný scény příšerný, i J.T. je podává líp - a to už něco znamená). Vedlejší linka Codyho byla docela hloupá, až na ten konec, kdy Frank přivolal chřipku na něj i na sebe. ()

Reklama

Reklama