Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank má strach, že si Carol nechá všechnu lásku a péči jen pro dítě. Mark se konečně potkává s dívkou, s níž komunikoval jen prostřednictvím počítače. Karen, Dana a Al pořádají dámskou jízdu. (TV Nova)

Recenze (6)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1991 až 1998 bol natočený americký, televízny, rodinný sitkom "Krok za krokom" (Step by Step). Bolo vyprodukovaných sedem sérií obsahujúcich stošesťdesiat častí. Jedenásta epizóda zo štvrtej série sa volá "Posadlosť" (Make Room For Daddy). Mark Foster sa prvýkrát osobne stretne s Gabriell, s ktorou sa zoznámil prostredníctvom počítačovej komunikácie. Jeho prvotné rozpaky sa zmenia na obojstranné sympatie. Karen, Al a Dana si vyrazia na dámsku jazdu. Frank Lambert sa obáva toho, že keď Carol porodí ich spoločné dieťa, tak jeho odsunie na druhú koľaj. **** ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mark má rande na slepo a nepríde práve žena jeho erotických snov. Carol a Frank trávia spoločný víkend sami ale Carol má v hlave iba dieťa čo Frankovi vadí. Dievčatá si urobia dámsku jazdu. Prevedenie: Dana sa dobre utrhla z reťaze a začala replikovať svje fantázie ale to nebola najväčšia pecka. Markov taneček to bol hughlight tejto časti. 97% ()

Reklama

Reklama