Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blíží se Vánoce a JT se musí vzdát plánů na lyžařský výlet. Místo toho musí strpět přítomnost dotěrné tetičky Edny. Celá rodina dostává velkou lekci z mezilidských vztahů. (TV Nova)

Recenze (6)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1991 až 1998 bol natočený americký, televízny, rodinný sitkom "Krok za krokom" (Step by Step). Bolo vyprodukovaných sedem sérií obsahujúcich stošesťdesiat častí. Dvanásta epizóda zo štvrtej série sa volá "Vianočné zmierenie" (I'll Be Home For Christmas). J.T. chce vianočné sviatky za každú cenu stráviť na chate s partiou svojich kamarátov. Jeho otec Frank Lambert mu to napokon dovolí. J.T. však zistí, že sa rozhodol nesprávne a oveľa radšej by trávil Vianoce v rodinnom kruhu ako na malej chate s bandou puberťákov. Jediný komu sa s tým zdôverí je bratranec Cody. Ten prehovorí Franka, aby zašiel po svojho syna a priviezol ho späť domov. ***** ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Carol pozýva na Vianoce nenávidenú tetu Ednu, ktorá všetkým iba strpčuje život. JT sa rozhodne ako dospelák stráviť sviatky na chate s kamošmi ale dopadne to katastrofálne. Prevedenie: Dojímavé zblíženie otca so synom a spoveď osamelej zatrpknutej starej ženy, ktorá túži iba po sociálnom kontakte. 91% ()

Reklama

Reklama