Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brendan zjišťuje, že jeho baseballový hrdina není takový borec, jak si myslel. Frank a JT objevují, co všechno přináší těhotenství. (TV Nova)

Recenze (7)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1991 až 1998 bol natočený americký, televízny, rodinný sitkom "Krok za krokom" (Step by Step). Bolo vyprodukovaných sedem sérií obsahujúcich stošesťdesiat častí. Dvadsiata prvá epizóda zo štvrtej série sa volá "Slabšie pohlavie" (Where Have You Gone, Joe DiMaggio?). Frank Lambert a jeho syn J.T. uzavrú stávku s Carol a jej dcérou Danou, že hravo zvládnu povinnosti, starosti a bežné záležitosti ako tehotné ženy. Dajú si na bruchá závažia a pustia sa do toho. Čoskoro sa však ukáže, že precenili svoje sily. Samozrejme, že stávku zahanbujúco prehrajú. *** ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Carol a Dana sa vsadí s JTm a Frankom, že nedokážu počas víkendu nosiť tehotenecké brucho. Tým to spočiatku nerobí problém ale potom odhalia krutú realitu. Brandon je sklamaný so svojho Basebalového idolu ale Cody mu ukáže ku komu má vzhliadať. Prevedenie: Trocha menej gagov a tá tehotenecká stávka nevyrazila asi tým správnym smerom skôr ma to iritovalo, že chlapi nosia ženské bruchá. Ale Cody bol boží. 70% ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je moc špatný díl, který trochu zachraňuje jen linie s Brandonem, který tu měl jednu z mála větších rolí v epizodě - navíc téma idolů, kteří nejsou takoví, za jaké je fanoušci považují, je dost universální. Sice tady máme Codyho občasné pitvoření, který mi málokdy přijde vtipné, ale jde to. Ovšem tu příšernou feminizační story, kde se J.T. trapně naváží do ženského pohlaví, uzavře tupou sázku a nakonec je nucen přiznat, že se mýlil (a jak trapně ponižujícím způsobem), lze přežít leda s pytlíkem na zvracení. A nikdy nepochopím, proč tvůrci ponížili i Franka, který se na ženy nevytahoval a do přijmutí sázky ho donutila Carol. Těch epizod, kde nám bylo vnucováno, že ženy jsou lepší než muži, bylo v seriálu ještě více, tohle byl jeden z těch nejhorších dílů. ()

knihovna odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totálně odpadní díl. Ta šaškárna s těhotným Frankem a JT je neskutečně trapná. A je to i hloupě natočené. Za prvé - Frank se nikomu nesmál, proč ho tedy ponižovat? Za druhé - těhotná je Carol, Diana ví o těhotenství ten samý prd, co ti dva bambulové. Za třetí - pokud by chlapi byli těhotní, museli by to vydržet, stejně jako ženský.  Za čtvrtý - Pokud má chlap nadváhu třeba 50 kilo, taky se nezhroutí. Prostě trapárna. ()

Reklama

Reklama