Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daně je devatenáct a myslí, že je načase, aby se osamostatnila. Nastěhuje se tedy do podnájmu ke spolužačkám z univerzity a u příležitosti tak významného životního kroku uspořádá večírek. Navzdory svým zásadám se ale opije a utrhne si pořádnou ostudu. Po této zkušenosti usoudí, že ještě není dost zralá, a vrátí se domů. Cody se dostane do svízelné situace, myslí si totiž, že nový soused je hledaný zloděj šperků, na něhož je vypsána odměna 50 tisíc dolarů. S pomocí JT a Marka se rozhodne muže "ulovit". (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak Dana se konečně trochu odváže, ale prudérní americká výchova káže, aby se jí to pořádně omlátilo o hlavu. Carol neobratnou a zcela průhlednou manipulací dosáhne svého a Dana se stěhuje po jediné (!) noci zpátky do rodinou přeplněného baráku. Blbost, ale jinak mě tato epizoda celkem baví, právě kvůli tomu večírku. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Dana sa sťahuje na koľaj a hneď prvá párty končí fiaskom. Carol jej musí prísť prehovoriť do duše. Frank potrebuje v noci svoju ženu, ktorá sa mu ale stále vzďaľuje. Prevedenie: Slabší diel, kde Dana zrejme mala byť extrémne vtipná ale bola extrémne trápna. Frankovo vypľutie vody cez celú kúpeľňu je super. 75% ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dana se v devatenácti poprvé vožrala, což jí přivedlo ke zjištění, že by bylo dobré ještě nějakých 10 let bydlet doma, mít občas domácí vězení a podobně. Poněkud trapné... ()

Reklama

Reklama