Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank a JT jsou přesvědčeni, že dokážou přemoci dvě profesionální bojovnice ve wrestlingu. Mark chce pokračovat v dalším studiu. (TV Nova)

Recenze (5)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Frank a JT sa snažia získať lístky na Superbowl prostredníctvom súťaže v ktorej sa môže stať všetko. Mark sa usiluje zaradiť do smotánky v prestížnej škole, čo sa Carol veľmi nepozdáva. Cody sa oblieka do jedla. Prevedenie: Neviem či sa to zdá iba mne, ale nijako moc často sa tu chlapi prezliekajú za ženy. Dejové linky sú tentoraz trocha slabé ale ja proste menej ako 60% dať nemôžem. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady si tvůrci vybrali hodně slabou chvilku, obě linie byly křeč až na půdu. Pro ty, kdo hledají kontinuitu i v sitcomech, možná přijde zajímavé, že zde Carol nechce Marka pustit studovat na prestižní akademii pro nadané, zatímco v jiném díle se snaží umístit nejmladší dcerku do prominentních jeslí. ()

Zajímavosti (4)

  • Když Carol (Suzanne Somers) dává zaracha J.T.mu (Brandon Call) za vypuštění pneumatik učitelce poslední den školy, kdy ho už učitelka nemohla potrestat, tak J.T. na to reaguje: „Tak svět oplácí a O.J. Simpsona pustili.“ Odkazuje tím na herce O.J. Simpsona a jeho kauzu s údajným zabitím. (Zix.)

Reklama

Reklama