Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dana začne doučovat J. T. kamaráda Richieho, ovšem výuka literatury se jaksi zvrhne a Dana s Richiem se do sebe vášnivě zamilují. J. T. nemůže uvěřit, že se jeho kamarád dal dohromady s jeho nevlastní sestrou, které přezdívá Štěkna. Frank a Carol si chtějí užít klidu a soukromí, vyrazí si proto na víkendový pobyt do lázní. Ovšem i tady je překvapí jejich francouzský přítel Jean-Luc. Frank s Carol mu taktně naznačí, že o jeho přítomnost moc nestojí, a pak se za své chování zastydí. Jean-Luc měl totiž narozeniny a chtěl je oslavit se svými nejlepšími přáteli. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chýba epizóda, v ktorej sa v rodine ukáže nová postava - Francúz Jean Luc. Toto je až tá ďalšia epizóda, v ktorej stojí za pozornosť hlavne podivný párik Dany a Richieho. Jean Luc alias Bronson Pinchot, hviezda seriálu Perfektní príbuzní, je jasnou náhradou za Codyho, ktorého je veľká škoda. Na Jeana Luca si treba dlhšie zvykať, predsalen je to zženštilý Francúz. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Do života Franka a Carol sa votrie Jean Luc, jej nový partner v kaderníctve. Dana sa zamiluje do Ritcha pri doučovaní nakoľko protiklady sa priťahujú. Prevedenie: JT a jeho reakcia na odhalenie tajnej láske je brutálne vtipná a potom ten Frankov klinec do rakvy s "B" z testu. Geniálna časť. 98% ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nové postavy překvapivě fungují. Přitom Jean-Luc je v podstatě nesmírně otravnou postavou, ale scénáristé chytili evidentně druhý dech, takže šestá řada se rozjíždí přímo skvěle a přispívají k tomu především právě Jean-Luc, který je příčinou i středobodem mnoha vtipných situací, a ještě více Rich, z jehož vztahu s Danou bude vyplývat spousta vtipných situací, kdy se bude muset rozmyslet, zda bude podpantoflákem nebo J.T.ho parťákem a spoluprůšvihářem. ()

Pitryx

všechny recenze uživatele

Možná by bylo  konečně po letech doplnit první díl šesté série. Tento to rozhodně není.+++ Aha, tak je zařazen až na konec této série jako poslední. Poněkud to odporuje logice. ()

Reklama

Reklama