Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všechny starší děti vyrazí na rockový festival, kde kamarád nabízí Al vyzkoušet marihuanu. Poté co Al vidí, jaké trosky z lidí dělá, k Danině radosti odmítne. Za Carol přijíždí kamarádka ze školy s manželem. Zatímco se mužská část domácnosti baví zkoušením nových policejních "hraček", svěřuje se kamarádka Carol, že na ni manžel zapomíná a je posedlý policejní prací. A tak Carol povolává na pomoc Jean-Luca. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1991 až 1998 bol natočený americký, televízny, rodinný sitkom "Krok za krokom" (Step by Step). Bolo vyprodukovaných sedem sérií obsahujúcich stošesťdesiat častí. Štvrtá epizóda zo šiestej série sa volá "Nástrahy" (Just Say Maybe). Dana, Karen a Al si vyrazia na rockový hudobný festival. Alin kamarát jej navrhne, že by si mohli vyskúšať zafajčiť marihuanu. Jeho strýko jej má kilá a bez rečí sa s nimi podelí. Al je zvedavá, chce skúsiť ako chutí tráva. Jej nevlastné sestry, Dana a Karen, sa snažia ju od toho odhovoriť. Ona však nedbá na ich rady. Od konzumácie marihuany ju odradí až starý, vypatlaný, vyhulený feťák, ktorý im ju vrele odporúča. ***** ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Carolina priateľka z detstva ju presvedčí aby deti pustila na Rockový festival. Al stretne na festivale kamaráta, ktorý jej ponúkne trávu. Carolina kamarátka nespokojná vo svojom manželstve to skúša na Jean-Luka. Prevedenie: Oba príbehy boli nechutne moralizujúce a teda humor išiel trocha na bok. 55% ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jejej, to by byla ale strašná tragédie, kdyby si Al vyzkoušela zahulit trávu, že? A hlavně jak by to pohoršilo Danu a Karen. Naštěstí ten díl zachrání naprosto skvělý zhulený strejda, který vyvažuje onu výchovnou křečovitost. ()

Reklama

Reklama