Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank a Jean-Luc si vyjedou kempovat do přírody, J. L. je ovšem pro tuto činnost naprosto nepoužitelný. Frank nechce, aby sousedé věděli, že je stavař, a tak J. L. všem navykládá, že jsou ti nejlepší neurochirurgové. To ovšem neměl dělat, protože musí pomáhat při předčasném porodu. Dana má pochyby o svém vztahu s Richem, protože ji přijede navštívit spolužák ze střední školy, kterého sice měli J. T. a Rich jen pro legraci, ale jen do chvíle, než zjistí, že studuje Harvard. Poté, co Dana odjíždí prohlédnout si školu, vydá se Rich za ní. Teprve takový projev lásky ji přiměje k návratu. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Frank je donútený ísť na ryby s Jean-Lukom, ale situáciu im skomplikuje rodiaca žena. Dana pochybuje o svojej láske k Richovi lebo ju navštívi spolužiak čo chodí na Harward. Prevedenie: Linka z lesa je jednoducho geniálna, dlho som sa tak nenasmial. Linka s Danou bola opäť dosť moralizujúca ale našťastie to zachraňuje buran Ritch. 90% ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda nedává smysl. Na konci se objeví přítelkyně JTho (Sam). Tu ale JT pozná až v další epizodě. 🤔 Dana a Rich jsou do sebe zamilovaní až po uši. Jen to ještě neví. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vtipné dilema, povolání kterého ze dvou účastníků kempování přiznat... A Rich ukáže (v poučné i vtipné části), proč je zastydle pubertální trouba lepší než škrobený panák. ()

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama