Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Al je zklamaná z partnera, s nímž si dala schůzku naslepo. Po telefonu je to příjemný, zábavný a chytrý chlapík, ale ve skutečnosti tlouštík, který vláčí všude s sebou své mindráky. Carol se děsí, že mají Dana, J. T., Rich a Sam jet sami do Chicaga, a trpí nesnesitelnou obsesí, projevující se žádostmi o vysazení dveří a častými kontrolními telefonáty. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Al si dá rande na slepo a zistí že v telefóne milý chalan je obézny zakomplexovaný idiot. JT a Rich si od víkendu v hoteli sľubujú zbavenia panictva ale Carol je zásadne proti tomu. Prevedenie: Je mi to trocha proti srsti, že Carol takto besní, hlavne ak vezmem do úvahy že sa snaží zastaviť v sexe 25 ročnú ženu. Ja v jej veku som mal už troj ročného syna. :) 77% ()

Reklama

knihovna odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud by se lidstvo chovalo jako Carol, Dana a Sam tak vyhyneme. Naštěstí hormony vítězí. Když nedá jedna, je tu dost těch co dají. Poznámka pro dospívající muže: pokud by na to někdo z vás koukal, tak věřte, že když na vás holky zkouší to, co Sam a Dana na ty dva, zcela rozhodně je klátí někdo jiný. Nebo to jsou lesby.  V obou případech hledejte jinde, tady pšenka nepokvete. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta linie s Al ušla, ale ta druhá, kde zase jednou je Carol hysterická až na půdu a snaží se 25(!)leté dceři nařizovat s kým má či nemá spát a používá i metody, které indikují její dutou hlavu, ta se dá sledovat leda tak s dávkou něčeho na šlehnutí, tak moc je děsná. A jak na konci zase všechno dobře dopadlo, jak pro Danu, tak i pro J.T.ho, no prostě americká idylka. A jen tak pro zajímavost, když bereme v úvahu pořadí dílů v řadě dle vysílání v televizi, tak tady naposledy vidíme postavu Brandona (v tom dílu z Divokého západu vidíme jen jeho "snovou" verzi). Třeba ho Karen a Al prostě zapomněli vzít s Markem z obchodu.... ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama