The Big Date
USA, 1997, 22 min
Patrick DuffyKamera:
Tony AskinsHudba:
Gary BorenHrají:
Patrick Duffy, Suzanne Somers, Staci Keanan, Brandon Call, Angela Watson, Christine Lakin, Christopher Castile, Josh Byrne, Jason Marsden, Bronson Pinchot, Alexandra Adi, Greg Baker, Billy Stevenson, Nicole BilderbackProducenti:
Ronny Hallin, Brian Bird, Adam Markowitz, John WierickStřih:
Pam MarshallZvuk:
Charlie McDaniel, Rick HimotScénografie:
Bonnie Dermer (set dekoratér)Obsah
Al je zklamaná z partnera, s nímž si dala schůzku naslepo. Po telefonu je to příjemný, zábavný a chytrý chlapík, ale ve skutečnosti tlouštík, který vláčí všude s sebou své mindráky. Carol se děsí, že mají Dana, J. T., Rich a Sam jet sami do Chicaga, a trpí nesnesitelnou obsesí, projevující se žádostmi o vysazení dveří a častými kontrolními telefonáty.(TV Nova)
Komentáře uživatelů k epizodě (2)
Grogan
Ta linie s Al ušla, ale ta druhá, kde zase jednou je Carol hysterická až na půdu a snaží se 25(!)leté dceři nařizovat s kým má či nemá spát a používá i metody, které indikují její dutou hlavu, ta se dá sledovat leda tak s dávkou něčeho na šlehnutí, tak moc je děsná. A jak na konci zase všechno dobře dopadlo, jak pro Danu, tak i pro J.T.ho, no prostě americká idylka.(10.11.2020)
topi80
Náhodou, mně ten týpek připadal docela vtipnej. Jinak, nevinnost dcery byla opět uhájena.(17.8.2019)