Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank se nemůže rozhodnout, zda se má zúčastnit srazu absolventů své střední školy. (TV Nova)

Recenze (5)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolvenský zraz Frankových spolužiakov po rokoch a divánie sa dospelých chlapcov na súťažný program dievčat v bikinách. To je "zábavička". Čo by asi robili, keby došlo na dívanie sa na porno? ()

reich odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi jeden z nejhorších dílů tohoto seriálu, jaký kdy mohl vzniknout... Předně zápletka s J. T. je tak jednoduchá a nevtipná, že se divák unudí, než se dostane k té druhé a to sice Frankovi, který nechce jít na sraz střední školy, ví moc dobře proč, protože jeho bývalý spolužák a rival tam bude taky a bude z něj dělat ubožáka... Absolutní nechutná zápletka, tlučhuba, který si hraje na frajera a z Franka dělá ubožáka, není takový frajer, jak se může na první pohled zdát, defacto nic nemá a samozřejmě, aby mu Frank vrátil ty roky ponižování, tak ho nechá vyhrát znovu v páce... Proč? Já se ptám proč musí být seriál, tak strašně výchovný... Takhle epizoda je jedna z nejubožejších, jelikož otravuje diváka J. T. lemplovstvím, tak i nechutnou Carol, která nutí manžela do srazu... To je snad jeho věc, nechce, tak bude doma... A ve výsledku ubožák, který ponižuje Franka zase vyhraje... Odpad odpadu tato epizoda. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli jsem to dobře pochopil, tak dva dvacetiletí kluci jsou už celí natěšení, jak budou TAJNĚ bez rodičů sledovat pořad s holkama v bikinách, zatímco zástup jejich vrstevníků jim ochotně zaplatí 15 dolarů za to, že se budou moci dívat s nimi. No, oprostíme-li se od toho a vzpomeneme-li si na J.T.ho hlášku z úvodu o návratu na večeři, tak je celý ten díl docela vtipný a vrcholí Frankovým pochopením pro spolužáka, který na rozdíl od filmového Kristiána má jen jeden den v roce, kdy je králem. ()

Reklama

Reklama