Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Diskuze

PD321

PD321 (hodnocení, recenze)

V prvních seriích jsem to sledoval hlavně kvůli vtipům (připadaly mi fakt dobrý), později kvůli Karen, ale postupem času mě nejvíc brala Dana vzhledově a taky její frky.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Claude Speed

Claude Speed (hodnocení, recenze)

Otázka na fanoušky.. Vzpomene si někdo, jak se jmenuje díl, kde Karen zpívá country?

frajcz

frajcz (hodnocení, recenze)

Nebýt těch otravných pouček na konci .. tak je to vlastně parádní seriál.. 

rodier

rodier (hodnocení, recenze)

25 let starej serial. Ctvrt stoleti. A porad je to dobry.  Kdyz sem byl malej a na tohle cumel, a pustil si nahodou v TV neco bylo stary 25 let, vetsinou to jeste bylo od komancu, cernobily, nebo z ameriky z 60tek tzn to stalo za hovno. 

Tady je videt, jak vsechno mladne..  jak proste 25 let dneska neznamena nic.

andykanadan

andykanadan (hodnocení, recenze)

V ktorej časti Dana Fosterová napojila Codyho Lamberta na elektródy, aby ho odnaučila jeho verbálny tik "čéče" ? Pozerám na DOMA každú časť teraz, odkedy to začalo... :-)

DannyBurino

DannyBurino (hodnocení, recenze)

Prvních několik serii OK a po zmizení Coudyho je to pitomý, feministycký a pacifistický.

ChArLeNe

ChArLeNe (hodnocení, recenze)

JackBurda

a to, keď Cody zbil motorkárov, tak to nemôžeš myslieť vážne, že tieto situácie porovnávaš...keď nejaký grázli budú chcieť zneužiť dievčatá, tak ti asi bude šuma fuk prečo to robia, ale budeš sa snažiť ich zastaviť. bolo by úplne jedno, či ich poznáš či nie.
síce nie som nadšená z toho, že pritom zničili bar, ale stále sa skutok -obraňovať slabších- ráta ako hrdinstvo.

ChArLeNe

ChArLeNe (hodnocení, recenze)

JackBurda

tak Frank nechal toho svojho spolužiaka vyhrať preto, lebo ten spolužiak sa vyťahoval, že má všetko - peniaze, krásnu ženu, úspešnú kariéru atď. ale ukázalo sa, že práve Frank je ten, kto má všetko, a ten druhý nemá nič, preto si vymýšľa a povyšuje sa. tak preto ho nechal vyhrať, že nech má chlapec radosť. a keď tvoji "kamaráti" sa pchajú do riti tomu, kto má prachy, tak ti nestoja za to, aby si im niečo dokazoval. hlavné je, keď ty vieš, že ty si ten, kto má všetko.

zober si to tak, keby Frank si išiel za svojim a vyhral nad ním, tak by tomu druhému už nič neostalo. a Carol by sa za to naštvala na Franka, a Franka by potom zužovali výčitky svedomia....a tak, keď ho nechal vyhrať - múdrejší ustúpi.

JackBurda

JackBurda (hodnocení, recenze)

Vtipy mně skoro pokaždý rozesmály, ale pak někdo udělal něco jinýho než ostatní jeho vrstevníci a už je zlej, krutej a sobeckej (Mít vlastní názor a dělat věci po svym není sobecký!!!!!!), zato když tam sype kraviny jinak vtipnej Kouďák, je to v pořádku a měla by to bejt sranda.

PS: Ty zas_aný ponaučení, nejen že mi pily krev, ale ani nedávaly smysl (Hajzl se na vás vytahuje i když je to ubožák = nechte ho vyhrát, ale když Kouďák vymlátí bar opilejch otravů, je to OK)

Je mi líto ale nad 2 hvětdy nejdu. 

na příspěvěk reagoval ChArLeNe, ChArLeNe

m@cs

m@cs (hodnocení, recenze)

I když je možné, že tam prostě bydlel, jen ho prostě jakože neukazovali, podobné to bylo s Markem, ten v 7. sérii také hrál nehrál ... všeho všudy byl v 7 epizodách a ani v nich neměl zrovna moc prostoru. Například v posledním díle měl snad jen jeden záběr a ve většině "domácích schůzí" také nebyl. 

m@cs

m@cs (hodnocení, recenze)

Krysecka

Jak už psal Kulmon:

 

Představitel Brandona vyrostl, ztloustl a stal se nezábavným, proto byl ze sedmé řady vyškrtnut.

 

Vysvětleno to nikdy nebylo ani televizí, ani nijak jinak. Nejspíš odešel bydlet k matce :D 

peiton

peiton (hodnocení, recenze)

Radci moji radte..Meno herca,ktorý hrá v posledných sériách francúzskeho kaderníka.Stále mi to vrtá v hlave a dosť ma to obťažuje..

na příspěvěk reagoval andykanadan

Uživatel ChArLeNe smazal svůj příspěvek.

Krysecka

Krysecka (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo, co se stalo s nejmladším Frankovým synem, tuším, že se jmenoval Brandon, v poslední sérii se prostě vytratil a nepostřehla jsem žádné odůvodnění. Ne, že by mě to nějak extra zajímalo, ale trochu mi to vrtalo hlavou, protože o něm ani nemluvili.

na příspěvěk reagoval m@cs

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

Deivy

dá se říct že měl zakončení, Cody se přišel v předposledním díle rozloučit se seriálem, a v posledním díle měli opouštět dům kde se celý seriál odehrával, ale kvůli malé Lily nakonec zůstali.

Deivy

Deivy (hodnocení, recenze)

Tony.cs: Tak priatelia mali zakončenie a to bolo super pretože z toho bol nakoniec jeden komplexny najlepši sitkom všetkych čias.

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

Deivy: Seriály tohoto typu nemívají typické zakončení. Každá série prostě skončí a doufá, že bude nová. Proto na sebe díly ani nenavazují. Takže ne, zakončen seriál není.

Deivy

Deivy (hodnocení, recenze)

Pri tomto seriali ked som nanho myslel ma tiež napadlo či mal nejake ukončenie alebo ho len tak prestali točit. Neviete o tom niečo?

na příspěvěk reagoval Lefty86

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

Dallas probudili a natocili dalsi serii, skoda ze tohle neni v planu s tímto fenomenálním serialem, pohled na dospele s vlastnimi rodinami a Franka jako starsiho pana by byla urcite zabava :-)

reich

reich (hodnocení, recenze)

Celý tenhle seriál je skvělý, ale některé fóry čerpají ze  Ženatého se Závazky.

kolibricek

kolibricek (hodnocení, recenze)

to ja ho mam stejne rada jako kdyz jsem na nej koukala jako mala,klido bych brala pokracovani po letech nebo film,pokut reziser zachoval stejneho ducha jak tehdy ;-))

Steny94

Steny94 (hodnocení, recenze)

Keď som bol malý tak ma to strašne bavilo ale teraz som na tom tiež tak že tento akože vtipný seriál nemôžem ani vystáť.A všetky tie postavy,ktoré som mal kedysi rád sú mi teraz nenormálne nesympatické :D

Folwar.

Folwar. (hodnocení, recenze)

To já taky ne, abych řekl pravdu, tak jsem na něj v poslední době celkem alergický. Když tam byl ještě Koudy, tak to šlo, ale pořád tak okatě vnucovat pseudomorální kořeny, to vážně nemusím.

Steny94

Steny94 (hodnocení, recenze)

Folwa:Tak oni idú v štýle kážem jedno a robím druhé :)...Šak jak dlho sa akože poznali kým sa vlastne zobrali?Len na tej dovolenke nie?Nie som si istý kedže nie som nejaký expert na tento seriál.

Folwar.

Folwar. (hodnocení, recenze)

Steny94: a přitom to vypadá, že Frenk s tou druhou ženskou do toho pořádně buší

Steny94

Steny94 (hodnocení, recenze)

Teda nechcel by som mať život tých deciek...To sa môžem rovno prihlásiť do kláštora.

djmichal01

djmichal01 (hodnocení, recenze)

Patrick Duffy and Suzanne, tak výkon herecký dobře seriál krok za krokem kde pořady koukal od začatku od první dílu.

zupanic

zupanic (hodnocení, recenze)

enemy of god: no tak nebudu nam vsetko vesat na nos:D Urcite si "vrzli" tak aby o tom matka nevedela:D

enemy of god

enemy of god (hodnocení, recenze)

Tak jsem to dodíval celý,a ani na konci si Dejna s Ričem,i když spolu byli dlouho,a bylo jim tak 22.nevrzli,tak až po svatbě no...,která nebyla :-)))

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama