Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Dale k tomuto seriálu (1)

Krok za krokem (1991) 

Pripadá mi to ako nejaká Disneyovská verzia Ženatého so záväzkami. Hnacím motorom tohto sitcomu je vzájomné doberanie sa medzi súrodencami Lambertovými a Fosterovými a zvlášť vydarená dvojica je J.T. a Dana. Škoda, že každá časť je tak prepchatá rôznymi morálnymi ponaučeniami a hlavní hrdinovia z každej situácie vyjdú takí čistučkí a nevinnučkí a v konečnom dôsledku vždy vidíme len šťastnú a milú rodinku. Navyše väčšina humorných scén je ľahko predvídateľná, čím sa úplne vytráca ich komickosť. Najväčším plusom tak je jednoznačne Sasha Mitchell ako uletený bratranec Cody, ktorý je okrem toho, že je vždy originálny, je aj zárukou toho, že vaša bránica dostane zabrať. S ním to je na 60%, bez neho by to bolo sotva 30%. ()

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama