Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Hillock k tomuto seriálu (5)

Tři chůvy (1995) (S05E02) 

Tři chůvy - tři hvězdy. ()

Nový přítel (1997) (S06E24) 

Česká distribuce to popletla. Tohle má být 1. díl 6. série. Jelikož Cody má práci v Rusku, přišla ho nahradit pomatená postava Francouze. Není divu, že následující 7. série bude poslední. Jinak to nešlo. ()

Tahanice (1998) (S07E16) 

Tento díl překládal do češtiny neandrtálec. Vážně je v USA normální, že soudkyně vyká dospělému A a tyká dospělému B? Ty, co jsi to překládal(a) do češtiny, skoč do hrobu, vole! Tohle překládal očividně někdo, kdo nezná Ameriku. Jasně, tam neexistuje tykání a vykání, ovšem není na místě, že soudkyně bude podle svého uvážení jednomu dospělému tykat a druhému vykat!!! ()

I peněz moc škodí (1998) (S07E18) 

Jednu hvězdičku navíc za Codyho. Jeho nepřítomnost v 6. a 7. sérii celý seriál pohřbil, což tvůrci velmi dobře věděli, a proto seriál ukončili. ()

Stěhování (1998) (S07E19) 

Poslední 7. série, ve které není vysvětleno, co se stalo s Brandonem. V poslední sérii dostává málo prostoru i Mark. Nedokážu tvůrcům odpustit, jak zacházejí s postavou Brandona v 6. sérii. Avšak i přesto je tento poslední díl výborný, i když určitá nostalgie chybí. ()

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama