Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (847)

Machrovic 

všechny recenze uživatele

HLÁŠKY ZE SERIÁLU: "Rozhodněte se rychle. To zboží je jako Madonna. Horké a dlouho to nevydrží." // "Kam jdeš? Bude to rande, protože ses konečně osprchoval?" // "To je nejpitomnější píseň, co jsem kdy slyšela." "Tos teda neslyšela tudle." // "Vy pracujete v televizi?" "Jo." "Ale něco mi není jasný, jak jste vylezl z tý bedny." // "Ať se holka jak chce brání, Codymu se neubrání". // "Tydle lístky jsou poukázky na půl hodinu sledování televize." "A co budu dělat až mi dojdou." "Budeš si číst." "Do prkýnka." // "Babička má jediný pravidlo. Nepít z misky na zubní protézy."// (o táboření) JT: "Potřebujem jen lovecký nůž a mozek." Dana : "Přežiješ jen s nožem?" // "Já náklaďákem cestuju rád. Protože se dá plivat nahoru a schytá to ten za tebou." ()

EstéCaňa 

všechny recenze uživatele

Kultovní americký seriál, který už po generace baví lidi u obrazovek. Mě zaujal prakticky již od dětství. A dnes jím nepohrdnu. ;) 9/10 ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Krok za krokem byl mým oblíbeným rodinným sitcomem. Nenáročná zábava, který vždy zlepší náladu a svým způsobem poučí. A Kouďák byl nejlepší! 4 hvězdy. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbené postavy: Dayna, JT, El. Seriál, který mám shlédnutý xkrát dokola,neustále mě baví, poutá k televizi. Vtipné dokonale, poučení na konci .. U mě za 5* , vše je skvělé, žádná kritika snad až na díly s Richem a malou Lilly. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Od momentu, kdy jim tam práskli to nové dementní děcko (Lilly), to šlo celé doprdele. Morality, citovky a Cody nikde... ()

veertiik 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pořádná sranda. Sice by si některý ty "morální" konce mohli odpustit,ale jinak vynikající.Škoda jen, že pak odešel Coudy. Pak už to nebylo ono.Ale ty první série... ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

V dětství mě to bavilo, zvlášť v období, kdy mi chyběl v Dallasu Bobby. Dnes mě baví Cody a Dana a k smrti otravují ty závěrečné lekce z morálky. 4/10 ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Tento výborný rodinný sitcom je skvělou ukázkou, jak by tento žánr měl vypadat. Zdrojem komických situací je soužití dvou rodin plných různorodých osobností, při jejichž sbližování dochází k řadě humorných situací. Vzhledem k mé profesi mi vyhovuje i výchovné ponaučení, které z každého dílu vyplynulo. I když se epizody odehrávají většinou na malém prostoru jednoho bytu, tak skvělé vypointované dialogy zahrané i nadabované šťastně zvolenými herci, pobaví diváky všech generací. Každý si v něm může najít svého favorita. Já například nedám dopustit na Codyho, kterého nezapomenutelně svými hláškami a klátivou chůzí proslavil „Kickboxer“ Sasha Mitchell. „Čéče, Kouďáku, občas to v naší rodině taky pěkně jiskří. Zastav se, až budeš mít se svým karavanem cestu kolem! Dáme řeč.“ ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Seriál, na který jsem se vždy koukala, když jsem přišla domů a zrovna ho dávali v TV. Nikdy mně nezklamal, vždy jsem si s ním zkrátila dlouhou chvíli. 4* ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý capart tak jsem na to koukal. Dnes mě to neskutečně sere. Taková trapárna !!! Jdu si raději pustit nějaký pořádný HOROR ! ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Jeden z najpríjemnejších sitcomov aké kedy vznikli. Postavy si zamilujete, vtipné je to tiež dosť a z 90's záležitosti ide o jedinú ktorá sa v mojich očiach vyrovnala Priatelom. Ani jedna časť ma nesklamala a Cody je proste frajer čo si scény kradne pre seba. ()

PeterNet 

všechny recenze uživatele

Je to fajn. Na hranici trapnosti, ale hranice se nepřekročí. Spoustu super hlášek! "Dejna, Dejna, Dejna. Kouká na mě - očima svejma!" :-D No a Koudy je kapitola sama o sobě :-) ()

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama