Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (847)

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Ne že bych se u toho někdy nezasmála...ale chvil, kdy se mi nad trapností obracel žaludek bylo nepoměrně více; o vzteklém svírání pěstiček, kdykoliv píča Carol vybalila nějakou skvěle na přeražpáteř hlášku typu "můj dům - moje pravidla" ani nemluvě. Reklama na tu správnou rodinu, která za všech okolností drží při sobě a pokud se někdo pokusí z dusivého lepu vymanit, obratem ho k sobě, nejlépe pomocí citového vydírání, zas přitáhne, hystericky potírá předmanželský sex (velice velmi vypečený díl) a vůbec se tu rodiče všemi silami snaží, aby z jejich potomků byli přesně takoví zmrdi, jako jsou oni sami a nejspíš se jim to i podařilo. Well.done. [ano, je mi jasné, že přísně vzato tohle odpad asi není, jenže když mě při letmém zahlédnutí v TV či vzpomínce jímá stud a zuřivost, nemohu jinak] ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Škoda, v době kdy jsem byl ve věku pro který je tento seriál určený jsem ho úplně minul, a přitom jsem si naprosto jistý že by mě skvěle bavil. Teď po pár dílech už můžu jen říct že je to jednoduchý,lehce nadprůměrný, občas vtipný a občas trapný sitcom u kterého se dá slušně zabít půlhodinka z jinak nudného odpoledne. ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Seriál si od začátku drží velmi slušné tempo a i když jde o příběhovou bídu, sympatické postavy leccos zacelí. Hlavním problémem jsou ty pasáže, kde se mluví vážně a násilně vpasované morální ponaučení má takovou kazovou rozsáhlost, že i dobře rozjetou epizodu dokáže nemilosrdně srazit do těch nejblbějších vod. To se radši nezmiňuji o posledních řadách, kde už není vidět Codyho a nahradí ho debilní Frantík Jean. Frank jakožto úhlavní osoba je asi největším plusem seriálu společně se sarkastickou Deynou. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Seriál má rozhodně povedenou komediální složku, skvělé postavy Jetie, Coudy, Rich, Dana, Jean-Lic a hlášky. Konflikty mezi sourozenci také nemají chybu byť končí humorně a po čase idylicky. Jenže, je tu zároveň nechutná propagace "tradičních amerických" a "křesťnaských" hodnot, což tomu všemu vážně škodí, vážně je to trapné a být to tam nemuselo, svým způsobem je to těžce propagandistický americký seriál na vládní objednávku:) Nebýt tohohle tak dám čtyři hvězdy, případně když se přesto dokážete přenést můžete zvýšit hodnocení, já seriál viděl po letech a to co jsem tehdy nevnímal mi dnes silně vadí. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Velice konvenční, schématický a neskrývaně výchovný sitcom, jenž mi v dětství přirostl k srdci a v podstatě mi to vydrželo až do dospělosti. Celá ta rodinka je totiž velmi sympatická a většina dílů dostatečně vtipná. Ta závěrečná "prozření" a dojemná usmíření to sice skoro vždy trochu potopí, ale jinak je to vlastně ideální oddechovka. 70 - 80 % ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Tak jsem to viděla všechno. A i když stále trvám na tom, že jsou rozhodně lepší a zábavnější seriály, je fakt, že tuto rodinku si člověk oblíbí. Je to opravdu veskrze rodinný seriál. Nálepku "rodinný" bych mu určitě přiřadila na primárním místě. Komika mi tam vlastně přijde až druhořadá, přestože jí je tam fůra. Ale možná je to i tím, že vtipem si mě to ne vždycky získalo. Humor je spíš jednodušší a ne každému to asi sedne. Například Codyho jsem sice brala lidsky jako fajn charakter, ale málokdy mi přišel opravdu vtipný. Místy mě dokonce iritoval. Nehledě na to, že mě iritoval i ten divácký smích v pozadí, ale to ostatně k tomuto druhu seriálu z 90. let tak nějak patří. Hodně mě ale potěšilo, když v 5. sérii Codyho vystřídal Jean-Luc - protože u téhle postavy jsem se poprvé skutečně bavila. Český dabing taky výborný! Jen mě trochu mrzí, že celkově v průběhu sérií připadá na opravdu dobré a vtipné díly větší množství těch průměrných. Proto váhám mezi 3 a 4 hvězdami, protože je to dost na pomezí. Na druhou stranu je určitě fajn, že v průběhu sérií kvalita seriálu neklesá, spíš možná dokonce stoupá. Jean-Luc a Rich tomu jako postavy docela pomohly. ~(3,5)~ ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Ta nostalgie, člověk se vždycky těšil na to, až si taťka Frank nebo jeho dokonale upravená manželka sednou se svojí ratolestí na pohovku, spustí dojemná hudba a my se dočkáme morálního ponaučení pro tento týden. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Můj sedmý nejoblíbenější seriál. Vzít nápad o dvou odlišných rodin a dát jen najednou dohromady jako celou rodinu byl velmi skvělý nápad a zvláště,když humoru je dost a vždycky se těším na velké finále,protože to je většinou to nejvtipnější a to ponaučení v každém díle mě tak ani nevadí. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Že se dá na jediné luxusně napsané postavě vybudovat úspěch ukázala již Teorie velkého třesku. Nesmí se ovšem jednat o postavu totálně vedlejší. Ano, mluvím o Kouďákovi. Kdysi jsem viděl pouze první sérii a zasmál jsem se výhradně v situacích, kterých se účastnil. Zbytek postav za moc nestojí. Tamější humor už je zkrátka za zenitem. V době vzniku seriálu jsem nebyl ani v plánu a nyní mezi hromadou lepších sérií tento dřívější klenot zkrátka zaniká. Navíc jsem se dověděl, že v průběhu seriálu bude Kouďák vyhoštěn, takže je zřejmé, že seriál přestane za něco stát úplně. Dnes existují mnohem lepší seriály, se kterými bude ztrácet čas raději. Nostalgie se u mě žádná nekonala, takže s čistým svědomím ukončuji sledování a pálím odpad, protože ho zkrátka dávám každému seriálu, který utnu v počátcích. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Kdysi se mi tento seriál velice líbil, ale nejspíš jen proto, že jsem byl nevybouřený poberta a obdivoval jsem přednosti hlavních aktérek a střeštěnosti Kouďáka. V dnešní době je to pro mne bohužel pouhý příklad sitcomového pekla, ve kterém se věčně pitvoří šedivějící Páťa, jelikož v Dallasu již dotěžil, a nesympatická Su, která šla nejspíš náhodou kolem, když se natáčel první díl a původní herečka se zasekla v toi-toice, když ji přepadl akutní průjem z dietní Coly. Zbytek jsou jen haranti, kterým bych asi nejraději páskem zmaloval prdele. Nic pro mne. Z nostalgie a za pěknou znělku.. 50% ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Výstižný název. Krok za krokem se dovídáme jak už se vaří z vody, jak už se to nedá vydržet a tak si hledáme jako diváci jiný seriál. Pěkný název! Pravda zase jednou jasně vítězí. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Fanoušci snad odpustí, ale mě nezbývá než tento rádoby vtipný blábol označit za jeden z nejpříšernějších výplodů lidské fantazie. Doufám, že duševní porucha tvůrců bude úspěšně vyléčena. ()

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama