Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (847)

mikla 

všechny recenze uživatele

Skvelý seriál, ktorý je určený pre každého člena rodiny od malých až po tých najstarších..na čele s legendárnym Patrickom Dulffym a jeho večným synovcom Sashom Mitchellom, ktorý sa objavil aj v nekonečnom seriály Dallas. Mojou oblúbenou ženskou postavou zo seriálu bola ale Allyson alebo lepšie povedané Al v podaní krásnej tínedžerky- dnes už samozrejme matky a divadelnej herečky. Nepáčil sa mi nečakaný odchod Koudáka a ani neohlásené vylúčenie Brandona zo serialu- viem že nebol dajak extra oblúbený ale vysvetlenie od tvorcov sme si určite zaslúžili ()

Crash master 

všechny recenze uživatele

Nebyť neuveriteľne otravných, nechutných, realisticky nemožných poučiek na konci každej epizódy (raz za čas by som to bral, ale v každej?), bolo by to aj na viac hviezdičiek, pretože tento sitkom sa radí k tým kultovým, a v naších končinách k tým prvým. Okrem tých poučiek mi hlavne vadia niekedy skoro na chlp rovnaké epizódy či ich jednotlivé zápletky, ktoré sa ani nesnažia vyzerať, že ich nápad nepochádza zo Ženatého sa záväzkami. Aspoň 10 by som ich našiel, napr. súboj rodín v bowlingu, JT a Frank idú na zápas NBA, pričom JT si vymení miesto s Frankom, a tak získa auto (originál: Al a Peggy idú na zápas NBA, pričom Peggy si vymení miesto s Alom, a tak dostane možnosť získať 10 000 dolárov, ak trafí trestný hod), z prepichnutého Codyho (Ala) strieka voda hneď ako sa napije, Frank (Al) sa nevie zbaviť jednej otravnej myši, Frank a JT (Al) nevedia poraziť v ringu dve (jednu) wrestlerky... Ako by im chceli ukázať, "ako sa má robiť" (pretože v MwC sa nikdy nepoučovalo). VYSLOVENE ma to vytáča... ()

MirINDay 

všechny recenze uživatele

Asi nejsem jediný, kdo na tomhle seriálu vyrůstal. Postavy se dostávali do různých životních situací, vyvíjeli se a já se nějakým způsobem vyvíjel s nimi. A jelikož bylo v každém díle nějaké morální ponaučení, myslím, že můžu směle říct, že i díky tomuhle seriálu ze mě vyrostl slušný člověk. ()

DavidAAAA 

všechny recenze uživatele

Tahle banda složená z rodičů a dvou nesnášejících se skupinek dětí je fakt dobrá. Přihoďte navíc tupýho Kouďáka a jeho odzbrojující smysl pro cokoli a je tu seriál, ke kterýmu se občas rádi vrátíte. ()

Monco 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, jak mi bylo 8 nebo 9 let a jaká to byla tehdy bomba. Kluci ve třídě napodobovali Codyho smích. Jo, to byly časy :)) ()

viking515 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý ma sprevádzal detstvom a dnes sa k nemu opäť vraciam s pokorou. Príjemné vtipné scény, uvoľnená rodinná atmosféra u dvoch rozdielnych rodín,ktoré sa spoja cez otca a mamu. Dnes už to vnímam, akoby opadol zo mňa ten ošiaľ z Codyho, J.T.-ho či Franka alebo Carol, ale stále sa viem na tom pobaviť....Niektoré gagy sú skrátka neprekonateľné o to viac, keď si človek uvedomí, že to bolo natáčané od roku 1991 a k nám sa to dostalo v roku 1996. Tie časy, keď sme všetci utekali domov zo školy a sadli pred tv a pozerali Krok za krokom a potom išli von na ihrisko a bavili sa o vysielanej časti sú bohužaľ nenávratne preč. Nuž, Krok za krokom je seriálová klasika, ktorú musí každý poznať a každý videl minimálne jednu časť. Neverím, že existuje človek, ktorý by sa narodil pred rokom 2000 a nepozná tento cooltový seriál našho detstva. Avšak, neviem si predstaviť nadšeného diváka (okrem seba), že by si Step by step pozeral na internete a venoval sa mu rovnako ako seriálom Breaking bad, Narcos, House of cards a pod. - za 2 týždňe prezrieť všetky diely seriálu. ()

Jarsey 

všechny recenze uživatele

Přijde mi to sice jako kopie Plného domu včetně některých námětů v epizodách, ale mám tento seriál raději, je sympatičtější, svěží, i když neustálé pošťuchování JT-ho a Dany jdou po pár dílech trochu na nervy. Je to bohužel jedna z hlavních složek seriálu, je to na tom tak trochu postavené. Horší případ nastává, když odchází Sasha Mitchell (Cody) a tvůrci se marně a trochu i trapně snaží najít náhradu. Nakonec se role toho poťouchlého ujme Jason Marsden (Rich), u kterého mi však přijde, že improvizuje a aby byl ještě vtipnější, musí přehrávat, až to působí velmi uměle. ()

tehol 

všechny recenze uživatele

Asi nostalgie. Není to zrovna super vtipné, je to plné klišé a závěrečné moralistické minuty :)).. Ale přesto, když se dostanu k tv a náhodou to tam běží, tak u toho zůstanu a baví mě to moc. Nejlepší postavy: Dejna- ten její ironický pohled.. Ritchie-(to byl asi nejlepší nápad scénáristu tohoto seriálu spojit je s D) a samozřejmě Koudy-netřeba slov. ()

Vassa91 

všechny recenze uživatele

Dal bych 5*, protože je to taková ta klasika, na kterou se člověk může podívat vždycky. Prostě se to neomrzí. Ale s odstupem času musím dát 4*, a to hlavně za pozdější série, kde už není Cody a bez něj už to není úplně ono. I přes to, jak již někteří zmiňují, že je scénář velmi pečlivě nalajnován v každé epizodě, tak jako u tohoto seriálu se bude bavit celá rodina. ()

padlar 

všechny recenze uživatele

Jde o jeden z nejlepších sitcomů, co jsem kdy viděl. Rád jsem jej sledoval kdysi jako dítě, a rád se na něj podívám i nyní, když na nějaký díl v televizi natrefím. ()

razo01 

všechny recenze uživatele

Kto tohle sleduje snáď nemá svoj život. Tak dokonalý život s takými problémami dokáže pravidelne sledovať len opozdený jedinec. ()

wendy221 

všechny recenze uživatele

Dřív oblíbenej seriál, v dospělosti trapné donucení o výbuch smíchu, který se nekonal. Kouďák je často až k pláči, novější díly už nestojí za moc. ()

mistr97 

všechny recenze uživatele

Krok za krokem patří mezi seriály, které jsem viděl úplně celé, takže se mi pochopitelně líbí. Humor je založen převážně na hlouposti a přehánění, ale i tak dokáže dlouho bavit. Rodinka složená od chytrolínů po potrhlé blázny zkrátka nabízí potenciál pro vymýšlení spousty bláznivých nápadů. Je pravda, že postupem času šla kvalita dolů, hodně uškodil konec Codyho. Jean-Luc ho sice v 6. sérii poměrně dobře nahradil, ale 7. série už se bez nich spíše jen dohrávala. Nelíbil se mi ani vývoj některých postav (Mark, Dana). Úplné zmizení Brandona také bylo podivné, i když to nebyla příliš výrazná postava. Pět hvězdiček dávám spíše z nostalgie, za vývoj seriálu bych měl jít určitě alespoň o jednu dolů. ()

T1000 

všechny recenze uživatele

Prostě čistá nostalgie, to byli večery, jeden z dalších seriálů na kterým jsem vyrostl, ale dneska už by mě rozesmála asi pouze 5, 6 a 7 série, jelikož jsou všichni už větší a humor je mnohem lepší. Jediná vada tohoto seriálů s odstupem času je, že tento sitcom byl až moc „naučný" v posledních 5 minutách se vždycky všichni udobřili, že jsou rodina a drží při sobě. J.T. s Danou byli asi nejlepší, ty jejich hefty mě vždycky dostali. ()

hmyzovrah 

všechny recenze uživatele

Rodínný sitcom, zaměřený hlavně na mladší diváky 90tejch let. Hlavní zápletka je podle mého velice originální. Dva lidé co se střetnou na Jamajce, se po pár dnech vezmou. V tom nic originálního není, ale každý z nich má tři děti, no a průser je tady. Dotoho všeho přijede synovec Koudy a přídává tomu do ohně všemi doušky. Každej charakter je tady prostě jinej. Co se jednotlivých dílů týče, některé jsou originální a některé zcela hrozné.. ()

pt93 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem tento seriál doslova miloval. V dospělém věku už vidím v některých epizodách občasné trapné scény, které by tam ani být nemusely. Pořád mám ale ten seriál rád. Jen jedna důležitá věc. Alespoň pro mou osobu. Co musel odejít Kouďák a přišel tam ten francouzskej buzík, šel seriál do prdele. ()

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama