Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (847)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Frank Lambert a Carol Fosterová po krátkej známosti uzavrú manželstvo a spoja svoje rodiny. Carol je matkou dvoch dcér Dany a Karen a syna Marka. Frankove deti sú Al, J.T. a najmladší Brandon. Neskôr ku nim pribudla ich spoločná dcéra Lili. Spolu, postupne, "Krok za krokom" vytvorili štastnú, veselú, americkú rodinku, ktorá sa objavovala na obrazovkách a zabávala televíznych divákov počas siedmych rokov (1991-1998). Výborný, mierne výchovný, sitcom. **** ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Že se dá na jediné luxusně napsané postavě vybudovat úspěch ukázala již Teorie velkého třesku. Nesmí se ovšem jednat o postavu totálně vedlejší. Ano, mluvím o Kouďákovi. Kdysi jsem viděl pouze první sérii a zasmál jsem se výhradně v situacích, kterých se účastnil. Zbytek postav za moc nestojí. Tamější humor už je zkrátka za zenitem. V době vzniku seriálu jsem nebyl ani v plánu a nyní mezi hromadou lepších sérií tento dřívější klenot zkrátka zaniká. Navíc jsem se dověděl, že v průběhu seriálu bude Kouďák vyhoštěn, takže je zřejmé, že seriál přestane za něco stát úplně. Dnes existují mnohem lepší seriály, se kterými bude ztrácet čas raději. Nostalgie se u mě žádná nekonala, takže s čistým svědomím ukončuji sledování a pálím odpad, protože ho zkrátka dávám každému seriálu, který utnu v počátcích. ()

Reklama

EastWicka 

všechny recenze uživatele

"Dejna, Dejna, Dejna, kouká vočima svejma..." Styděla bych se nedat aspoň ty 4 čistě prostoduché hvězdičeky za léta čisté a prostoduché zábavy, kterou jsem si s touhle rodinkou a přilehlým Koudym užila. "Tý jo, ukradli McDonalda?!" A - ach Bože, visel tenkrát opravdu ségře na zdi plakát New Kids on the Block? ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál na který se jako u Přátel dá dívat i po několikatý za sebou. I přes jeho stáří neztrácí ani dnes nic ze svého kouzla a jedinečnosti. Rád se na něj vždycky při repríze podivu. I když mi občas leze na nervy, jak je v každém dílu na konci nějaké morální poučení. Ale nic přeci není dokonalé. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Naprostá stálice mezi reprízami televizí z rodiny Nova, takže Krok za krokem je tady s námi znovu a znovu. Nutno říct, že ty nejstarší díly pořád fungují. Není to žádný zázrak, ale ani po těch letech to člověka neurazí. A pokud ano, tak je to stejně jenom Štěkna. Pamatuju si, že když běžela premiéra 7. série, napsala jsem jeden ze svých prvních televizních referátů o Jean-Luc Rieupeyrouxovi. ()

Galerie (926)

Zajímavosti (188)

  • Pôvodný názov seriálu Step by Step tiež znamená, že pre každého člena rodiny je presne polovica zvyšku rodiny nevlastná, čo sa v angličtine povie predpona "step". (kacer4)
  • 7. série má novou úvodní znělku. Místo známého klipu ze zábavního parku vidíme pouze fotky hlavních postav seriálu. (Zix.)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama