Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Zajímavosti (188)

  • V epizodě První výročí (1991) Carol (Suzanne Somers) říká, že bude mít narozeniny – 29 let. O pár epizod později, v epizodě Řidičák (1992), si Dana (Staci Keanan) dělá řidičák, což značí, že jí je 16 let. To by znamenalo, že ji Carol měla ve 13 letech. (uiu)
  • V obývacím pokoji je vidět, že je okno nad úrovní vstupních dveří. Při exteriérových záběrech na dům tomu tak není. (Fenk)

Krok za krokem - Obraz (1996) (epizoda) (S05E12)

  • Umělkyně Jayne McNeil (Melanie Wilson) maluje ve svém ateliéru obraz "Žena, která křičí na plné kolo", na který chrstne žlutou barvu. O 12 záběrů později, na konci rozhovoru s Danou (Staci Keanan), je však na obraze zcela jiný flek. (Drom)

Krok za krokem - Čtenářský kroužek (1994) (epizoda) (S03E14)

  • Když hned v úvodu přinese Cody (Sasha Mitchell) obrovskou krabici knih, v každém záběru je v ní jiné množství knih. V některých záběrech knihy z krabice až vyčuhují, v jiných není vidět ani jednu knihu a v některých záběrech jsou knihy v krabici zarovnané po okraj. (Amper01)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama