ČSFD.cz

• Žebříčky
  • Filmotéky
  • Uživatelé
  • Diskuze
Ochutnej novou "ČSFD 2021" s rozšířenou sekcí "VOD" s přehledem filmů a seriálů lokálních VOD služeb ;-)
Chceš se technologicky podílet na vývoji ČSFD.cz? Pokud ovládáš Python a PHP, jsi zodpovědný a rád se učíš novým věcem, pak hledáme přímo tebe!

Two of a Kind (TV seriál)

• Slovensko

Dve z jedného cesta

Komedie

USA, 1998, 22x30 min

Tvůrci:

Michael Warren, Robert L. Boyett, Thomas L. Miller

Ted Wass, Jason Bateman, Joel Zwick, Rich Correll, Gil Junger

Scénář:

Tom Amundsen, R. Lee Fleming Jr.

Bennett Salvay, Jesse Frederick

Hrají:

Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen, Christopher Sieber, Reggie Lee, David Sutcliffe, Patrick Fabian, Natalie Marston, Martin Spanjers, Nathan Lawrence, Lauren Eckstrom, David Lascher, Claire Stansfield, Samantha Smith, Brendon Ryan Barrett, Max Kasch, David Haydn-Jones, Kimberly J. Brown, Rance Howard, Orlando Brown, Jesse Lee Soffer, Paul Willson, Hallie Todd, Maury Sterling, Wayne Tippit, David Valcin, Bryna Weiss, Ben Reed, Bob Stephenson, Jean Speegle Howard, Jolie Jenkins, Ernie Grunwald, Francesca Marie Smith, Suanne Spoke, Blake Foster, Barry Cutler, Sonya Leslie, Raymond O'Connor, Jed Rhein

Zvuk:

Charlie McDaniel, Rick Himot

Scénografie:

Bonnie Dermer (set dekoratér), Melody Lavigna (set dekoratér)

Kostýmy:

Judy B. Swartz
(další profese)

• Kevin Burke je slobodný otec dvoch dospievajúcich dcér. Mary-kate a Ashley sú dvojičky, ale napriek tomu sú presné opaky. Mary-kate sa zaujíma len o basketbal a naopak Ashley len o chlapcov. Zmätkujúci otec musí riešiť problémy svojich dcér, ale aj svoje vlastné, čo často spôsobuje vtipné situácie a trapasy.(ethos)
  • přehled
  • v bazaru
  • diskuze

Komentáře (8)

JohnnyD

Vo svojej dobe celkom vtipné - aspoň také mám spomienky. A radšej ich nechcem overovať...(11.1.2011)

mysiak

Olsenky = debilita najvyššieho stupňa a tuto to platí stopercentne...(15.9.2008)

corpsy

Nevtipná trapkovina, snáď len pre tých mladších. A pre Olsenkofilov.(21.2.2011)

NinadeL

Díl s Claire Stansfield měl šmrnc :) Ale dívenky měly i lepší kousky, například So Little Time.(16.3.2009)

Carol Pifková

Ako malá si pamätám, že večer tuším okolo 6 od pondelka do piatka chodil vždy dáky seriál, a pamätám si, že na toto som sa vždy tešila neviem ako by bolo tomu teraz....(1.4.2012)

• Photo © American Broadcasting Company (ABC)

• Jara.Cimrman.jr**

• sharkyke
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku
  • IMDb

Česko-Slovenská filmová databáze © 2001-2021 POMO Media Group s.r.o. Všechna práva vyhrazena.

Provozovatel a redakce | Reklama a marketing | Všeobecné podmínky užívání a ochrana osobních údajů | Vývojáři | Nastavení soukromí | Napište nám

Server hosting zajišťuje VSHosting s.r.o. | Doporučujeme: překlady, reklama