Reklama

Reklama

Ano, drahoušku

(seriál)
USA, (2000–2006), 44 h 44 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Yarlett

Hrají:

Anthony Clark, Liza Snyder, Jean Louisa Kelly, Mike O'Malley, Billy Gardell, Phill Lewis, Bill Cobbs, Tiffany Dupont, Masi Oka, Haley Ramm, Ian Buchanan (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(122)

Obsahy(1)

Seznamte se s velkou rodinou Warnerů! Zatímco Kim a Greg mají přehnané starosti o malého syna, její starší sestra s manželem a dětmi žijí mnohem svobodnější život chudších příbuzných. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

anderson 

všechny recenze uživatele

Sitkom s neznámymi hercami, ktorý je podľa môjho názoru skvelý ba až geniálny. Glosuje radosti i strasti dvoch manželských párov. Na MARKÍZE bežali asi 2 série s vynikajúcim dabingom DANIELA DANGLA. (21.8.2008) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Seriál Ano, drahoušku nenajdete vypsaný ve slovníku pod pojmem Sit-Com. Ani neudělal z Anthonyho Clarka, J.L. Kelly, Lizy Snyder a Mike O'Malleyho dotěrnými fotografy obletované hvězdy. Dokonce ani hodnocení na těchto stránkách není kdovíjak lichotivé a přece ukončení jejich příběhů…….no nebudu lhát, že jsem ho oplakal, ale rozhodně bych další sérii uvítal a proč ne rovnou dvě :D ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Ja si zas myslím, že vtipné to je, nie nejako prehnane, ale zasmiať sa na tom dá. Pohľad do dvoch rodín, ktoré žijú spolu pod jednou strechou a sú úplne odlišné od seba. ()

Reklama

Reklama