Reklama

Reklama

Dark Shadows

(seriál)
Drama / Horor / Fantasy / Mysteriózní / Romantický
USA, 1966, 1225x30 min

Hudba:

Bob Cobert

Hrají:

Jonathan Frid, Grayson Hall, Joan Bennett, David Selby, Lara Parker, John Karlen, Jane Rose, Louis Edmonds, Barnard Hughes, Roger Davis, Michael Currie (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Gotická mýdlová opera sledující životy členů rodiny Collinsových a přátel. Najdete zde pomalu všechny nadpřirozené kreatury, na které si jen vzpomenete (upíry, čarodějnice, vlkodlaky, ...). Celý příběh začíná, když nová guvernantka Victoria Wintersová přijíždí do sídla Collinsů a všechno nabere nový spád, když dorazí i Barnabas Collins. (BajuBaju)

(více)

Recenze (7)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Řekněme, že tu jsou mezi námi fandové, co už viděli minimálně polovinu z 1225 dílů (dle Wiki, dle IMDb 1245), ale já tak daleko ještě nejsem ;) Každopádně revival z 1991 je geniální a nový Burtonův film se maximálně povedl. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak řekl jsem si že tenhle seriál nebudu hodnotit do té doby dokavaď neuvidím aspoň polovinu dílů. No a ten čas nastal. Stejnak ale nevím co bych k tomuhle řekl, není to seriál pro každého. Kdo čeká hodně upírů bude zklamán, kdo čeká nějakou romantiku bude zklamán, tohle je takový mišmaš, který ale pod vedením Dana Curtise funguje výborně. Atmosféra byla hodně silná a celý seriál(nebo spíše to co jsem viděl) byl hodně příjemnej. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Prvý denne vysielaný seriál zameraný na nadprirodzené javy. Na svoje roky vzniku disponuje kvalitnými špeciálnymi efektmi, dobrými kostýmami a presvedčivými hereckými výkonmi. Niektorí herci prežili pri natáčaní doslova svoje životy. ()

Ammit 

všechny recenze uživatele

Mýdlová opera. Jakmile se jeden problém vyřeší, objeví se další. Duchové, přízraky a Barnabas Collins. Zpracování skvělé (co se týká scénáře a dialogů, no co se týče délky, ta je jako žvýkačka, natáhnutá přes celou ulici), herci pasují do rolí, dokonce i nějaké ty triky. Kdo neví, do čeho kousnout, ocení. ()

Související novinky

Další strašidla od Burtona?

Další strašidla od Burtona?

03.06.2008

Popravdě řečeno, už to začíná být trochu únavné. Trochu dost. Burton, Depp, pocta starým hororům, áčkově promakaná béčková atmosféra... znáte to. Ale Tima to asi nikdy neomrzí, přestože téma i styl… (více)

Reklama

Reklama