Reklama

Reklama

Chobotnice - Série 3 (1987) (série)


Epizoda 4 (S03E04)

(epizoda)
Francie / Itálie / Západní Německo / Rakousko, 1987, 1 h 3 min

Režie:

Luigi Perelli

Hrají:

Michele Placido

Recenze (5)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna tragédia a vyrovnávanie sa s ňou, istý posun v obchodných vzťahoch a inak len zbytočné, netamosférické chodenie okolo horúcej kaše. Tvorcovia našli Terassinimu poslanie v príbehu. Rovnaká hudba pri rôznych scénach lezie svojou vážnou nôtou hore krkom. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na scéně se začíná rozvíjet postava Tana Carridiho (můj oblíbený herec Remo Girone), který nás pak bude provázet až do desáté série. Příběh třetí série začíná v tomto díle gradovat, Cattani si začne spojovat střípky mozaiky do sebe, co se banky Antinari a jejího zapojení do obchodu se zbraněmi týče. Nezapomenutelná je scénka setkání Cattaniho a Terassiniho na místní slavnosti, vše doprovází nádherná hudba mistra Morriconeho. Je nutno připomenout, že Chobotnice je detektivka pro náročného diváka, který je ochoten přemýšlet a dávat si věci do souvislostí. Vzhledem k absenci logických kiksů a poměrně složité zápletce (jež se v dalších sériích ještě prohloubí) by se měla většina ostatních detektivek od tohoto skvělého seriálu učit. Tady se neubráním a dám zcela mimořádných pět hvězd, a že to dělám jen párkrát za rok... ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavní scénu si pro sebe krade děda, který, jak se zdá, hraje šachové partie nejen s vnučkou, navíc se v prostředí nejrůzněších Tanů, Dinů a Terrasiniů stále dokáže pohybovat lépe, než kdokoli jiný. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znovu je na scéně advokát Terassini, Antinari. Díl je důležitý také proto, protože se tu poprvé na scéně objevuje budoucí výrazná postava slizký Tano Carridi, budoucí šéf banky Antinari. ()

Reklama

Reklama