Reklama

Reklama

Chobotnice - Série 4 (1989) (série)


Epizoda 3 (S04E03)

(epizoda)
Francie / Itálie / Západní Německo / Rakousko, 1989, 1 h 36 min

Režie:

Luigi Perelli

Hrají:

Michele Placido

Recenze (4)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Akcia“ na začiatku nadviazala na omnoho krvavejšiu z minulej epizódy. Zámery a slová sa pritvrdili a dali väčší zmysel. Dokonca aj s Tanom sa dá v istom momente sympatizovať. K divákovi bližšie sa dostali postavy Tana, sudkyne aj novinára. Postavy sa však neustále správajú nekonečne hlúpo, nevedia čítať vo svojich najbližších a nie vždy nedávajú policajnú ochranu tam, kam treba. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ostří smrtící sekery sviští vzduchem a začíná kosit, v tomto díle spíše ty kladné postavy. Tano se snaží pochopit věci, které se neřídí logikou, zatímco Ester tvrdě procitá z ochranné bubliny svého otce a naráží na realitu nemilosrdného světa. A jestli se v Tanovi probouzejí nějaké city, pak ani mistr Loutkář není lhostejný ke zbytečnému zabíjení a má určité morální zásady. Cattani se se soudkyní Contiovou proplétají případem jako dvě vetché bárky v zaminovaném moři, kde chybné otočení kormidlem nebo nedostatek štěstí může v jistou chvíli znamenat jejich konec. Pro mě naprostá paráda, krásně si to po pětadvaceti letech znovu užívám. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně v tom chytly saze, policejní akce v terénu a ta stará italská auta Alfa Romeo Giulietta 2 a Alfa Romeo 75, prostě paráda. A děje se spousta věcí, znásilní soudkyni Contiovou, která pošle do vazby spousty týpků. Na mušce už je jak novinář Faeti, tak přímo i Cattani. To všechno podtrhuje poměrně dynamická hudba od mistra Ennia Morricone. ()

Reklama

Reklama