Reklama

Reklama

Chobotnice - Indagine sulla morte del commissario Cattani (1995) (série)


Epizoda 3 (S07E03)

(epizoda)
Itálie / Rakousko / Francie / Německo, 1995, 1 h 45 min

Recenze (3)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rádiovysielanie je jedna z najnapínavejších scén seriálu, keďže je jasné, že sa niečo bude diať, otázkou je len, kedy. Ťažko povedať, či tu už bolo 9 minút akcie spolu s predohrou, ale jednoznačne sa každá jedna vydarila. Logický lapsus: nikomu nie je podozrivá motocyklistka v tesnej blízkosti vyšetrovaného domu. Je smiešne, že jeden z najhľadanejších mužov v Palerme sa zdržuje práva vo svojom dome bez toho, aby ho tam jeho nepriatelia hľadali. Rovnako v predošlej epizóde úspešný pištoľník zamieri práve do domu svojho pána, ako do možnej pasce. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestliže jsem u minulého dílu psal, že karty jsou na všech čtyřech stranách rozdány, pak se začíná rýsovat, kdo má ze hry víc a kdo začíná ztrácet. Mafiánští hlavouni jsou blízko tomu, aby ztratili kus svého jmění, protože Xaverius začíná tahat za nitky a kontrolovat hru. Také vám jeho manželka připomíná Martu, sestru Tana z V. a VI. série? Skoro bych se vsadil, že je to ona. Policie postupuje po pomalých krůčcích, zatímco banda z Barety opanovala terén - na tyhle bych si ale vsadil ze všeho nejméně, je to jen banda týpků, dobrá tak na špinavou práci - je jen otázka času, kdy o ně někdo město vyčistí. A nejsilnější moment tohoto dílu? Televize oznamující manželce, že její muž je mrtvý. Jak se cítíte? Tohle není cynismus, to je lidská zhovadilost. A ano, slovo paparazzo pochází z italštiny... ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále víc mě baví, jak sedmá série jen v pomalých dávkách postupně odkrývá loutkovodiče, zatímco je divák zaměstnán překvapivě poutavými konflikty lokálních grázlů, z nichž někteří nevědí nic a druzí jen o trochu více. ()

Reklama

Reklama