Reklama

Reklama

Očitý svědek

(seriál)
Trailer
Norsko, 2014, 5 h 54 min (Minutáž: 59 min)

Hrají:

Anneke von der Lippe, Axel Gehrken Bøyum, Odin Waage, Per Kjerstad, Yngvild Støen Grotmol, Kim Sørensen, Yngve Berven, Ingjerd Egeberg, Reidar Sørensen (více)
(další profese)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Seriál OČITÝ SVĚDEK je napínavý thriller s rychlým spádem nahlížený očima dvou dospívajících chlapců, jejichž tajné setkání se promění v noční můru v podobě vraždy, korupce a války gangů. Philip a Henning, kamarádi ze školy a sousedé, se jednou v noci tajně setkají v odlehlé pískovně. Oba jsou k sobě navzájem přitahováni, ale jejich pokoutní schůzka je dramaticky přerušena příjezdem auta se čtyřmi muži. Z bezpečí svého úkrytu se chlapci stanou svědky toho, jak se pátý muž osvobodí ze zajetí v kufru vozu a postřílí své únosce. Vrah objeví jejich skrýš, ale chlapcům se podaří utéct i s vražednou zbraní, které se později v panice zbaví. Mladíci sužovaní strachem o vlastní životy i z prozrazení jejich vztahu uzavřou dohodu a přísahají, že o tom, co viděli, nikomu nikdy nic neřeknou. Jak dlouho však dokážou tajit čeho byli svědky, když vrah je stále na útěku? (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele markotter k tomuto seriálu (1)

Očitý svědek (2014) 

Ze začátku hrozně moc postav, komplikovaný děj, který sice pomalu zaklapával, ale dalo to úsilí pochopit. Taky se mi několikrát stalo, že jsem usnul a musel koukat znova, abych se dostal do děje. Jediný poslední díl byl od začátku zajímavý a napínavý. Konec bohužel spíše americký než norský. Jediná sympatická postava v seriálu byl hlavní záporák. ()

Reklama

Reklama