Reklama

Reklama

The New Avengers

(seriál)
  • Francie Chapeau melon et bottes de cuir (více)
Thriller / Akční / Mysteriózní
Kanada / Francie / Velká Británie / USA, (1976–1977), 21 h 50 min (Minutáž: 50–55 min)

Hrají:

Patrick Macnee, Gareth Hunt, Joanna Lumley, Pierre Vernier, Deep Roy, Peter Cellier, Patrick Malahide, Clive Revill, Richard Ireson, Robert Lang (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Recenze (4)

wosho 

všechny recenze uživatele

Pokračování ze 70tých let je v mých očích na stejné kvalitní urovni, coby originál ze 60tých let (ale hodně se mě ty série v paměti pomýchaly). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoct, ale pro mě je tohle oproti původní sérii jednoduše pokles a rozhodně to není něco, co by se mi zamlouvalo tolik jako původní seriál. Macnee už až moc spolupracovníků a začíná to trochu připomínat "Mission: Impossible", i když pravda, pořád je to sem tam i vtipnější. Seriál ve mě ale nezanechal tolik jako jeho původní verze, tak proto i takové hodnocení. No co, Diana Rigg mi prostě chyběla už na konci původního seriálu. ()

Reklama

Loooki 

všechny recenze uživatele

Tiež som to na Markíze stihol a bol to dobrý seriál. Mjou najobľúbenejšou časťou bola, tá keď plynom uspali celé Anglicko..ale to by neboli Pomstitelia, ak... ()

danoo 

všechny recenze uživatele

Prekvapuje ma a zároveň teší, že som vôbec prvý, čo hodnotí jeden z najlepších európskych seriálov vôbec, ktorý som pred pár rokmi doslova nedopatrením zachytil, keď práve bežal na Markíze. A o čo ide ? Jednotlivé postavy - členovia britskej tajnej služby- riešia zlovestné prípady, ktoré strašili "západ" 70-tych rokov. Zvlášť živo si spomínam na jednu časť, kedy nemeckí nacisti žijúci tridsať rokov zamaskovaní v mníšskych habitoch na malom ostrovčeku pri Anglicku, kde ušli po páde tretej ríše vyvraždiač pôvodných mníchov, pripravovali celosvetový nacistický prevrat. Nuž, naozaj originálne. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama