Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele hellstruck k tomuto seriálu (1)

Čarodějky (1998) 

Tenhle seriál je vyloženě pro naivní diváky, nejlépe bude fungovat asi jako pohádka pro děti. Především pokud si uvědomíte, že by stačilo, aby se všichni démoni z Podsvětí domluvili, že zaútočí společně - a bylo by po "mocných" Čarodějkách. To tvůrce nějak nedomysleli, že? Ale takových hloupostí by se našlo v každém díle spoustu. Musím ale Charmed nechat to, že minimálně od čtvrté série s nástupem Paige je to celkem zábavné. Ty trapné chvíle to ale potápí dolů (například mluva světlonošů..). První dvě série? Průser. Ale tuším, že s vypnutým mozkem se u toho dá odreagovat i v dospělosti. A mimochodem, postava Colea Turnera to zvedá o level výš :)) ()

Reklama

Reklama