Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

jkpj22 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu dávám za krásné herečky, druhou bych mohl dát z nostalgie, u tohoto seriálu jsem dospíval, ale neudělám to :-) ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Pro mě existuje jen málo seriálu s kterými jsem tak říkajíc vyrůstal a byl jsem naštvaný, když jsem prošvihnul nějaký díl v televizi.. Čarodějky byl jeden z nich, i když to někdy vypadalo až moc špatně a zkrátka to byla velmi a opravdu velmi nenáročná podívaná, kde jste zkrátka věděli jak tohle pokaždé dopadne, protože to pokaždé probíhalo stejně, jen jiné tváře. Zkrátka to byla pohodová odreagovačka. ()

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Já bych čarodějky rozdělil na - Během Prue a řady po Prue. Samozřejmě první série S Prue byli nejlepší, hlavně od druhé série, kdy občas byla Prue i ujetá a byla s ní sranda (přece jen v první sérii byla až moc upjatá), vlastně mě na tom bavilo hlavně ty vztahy mezi sestrama. Je pravdou, že nejméně sympatická a nejméně kdo mi sedl byla Alyssa Milano (Phoebe). Ale celkově si myslím, že první tři série stojí za podívanou, někdy díly i dávají zajímavé zamyšlení jako (zachráníš sourozence a necháš padnout svět, nebo opačně) atak dále a plus samozřejmě nostalgie. Od čtvrté série (tedy s Příchodem Paige), musím uznat je Piper, si prošla asi největším vývojem a ikdyz Prue jsem měl moc rád, Piper jako nejstarší sestra tuto úlohu opravdu plnila naplno, ale prostě je faktem že kvalita šla dolů, ano díly byli spíše humornějši a bylo dost řekněme pohádkových dílů (které já osobně moc nemusel). Podle mého se tam i občas v něčem menila pravidla, atak dále. No nebudu tu dal to prodlužovat. Celkem dám 4 hvězdy, ale detailně takto... První tři série (S Prue) až na určitě detaily 100%, zbytek sérii (S Paige) 40% ()

Marv odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle opravdu nechápu, může my někdo vysvětlit jak je možný že to má víc jak jednu řadu, nebo spíš, jak to že to má víc jak jeden díl. Je to hrozná blbost, nudná, špatně udělaná, špatně zahraná. Producenti a scénáristi takovejdlech dílek by se měli preventivně střílet. ()

Leyla 

všechny recenze uživatele

Uvědomuji si, že Čarodějky asi nejsou zas tak kvalitní seriál, aby si zasloužily 4 hvězdičky, ale já taky nejsem v tomhle případě zrovna objektivní. Zbožňuju fantasy, magii, ženské hrdinky, osudovou lásku, pěkné hadříky...a tohle ten seriál má. Kdykoliv jsem měla špatnou náladu, pustila jsem si díl nebo dva. A vydrželo mi to dlouho, než jsem dokoukala uplně všecky díly. Jen je škoda, že Čarodějky nedostaly lepšího scénáristu, který by seriál pozvedl na vyšší úroveň. Ale pro mě i tak za čtyři:) A btw. jsem z těch co mají radší díly s Rose než s Shannen...(Brenda mi vždycky lezla na nervy:-D ) ()

ForzaJuve 

všechny recenze uživatele

Tuto kravinu zachraňují od odpadu pouze hlavní představitelky, především pak Rose McGowan. To je opravdu jediný, na co se dá dívat. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Tento seriál je taký trápny a sprostý, že sa nedá ani pozerať. Tri čubky sa uprdnú, ten smrad zastaví čas, démon znehybnie a oni ho pošlú nazad do pekla. ()

vilusinska 

všechny recenze uživatele

Mě se tenhle seriál moc líbil už jenom tím že to nebylo přehnané jako např. u Buffy, všude samí upíři. Ikdyž se to tady taky hemží démony a čaroději tak přece jenom mi tenhle seriál přišel lepší,asi tím že tam nebyla puberťácká Buffy,klasická americká blondýna co zachraňuje svět před bubáky :-D ()

Latysek 

všechny recenze uživatele

Tento seriál miluji,myslím si ale že těch repríz bylo už vážně moc.Viděl jsem ho asi 10x a znám ho celý nazpamět.Prima Love by měla s těmi reprízami skončit.Kdyby takhle často televize reprízovali raději jiné seriály,například Manuelu,Tak jde čas,Knots Landing anebo Esmeraldu!!! ()

Reklama

Reklama