Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Takovej obyčejnej seriál, kterej sem dřív hodně nesnášel díky neustálému opakování a sledování mojí přítelkyní. Teď mi nějak nevadí a občas se na něj i rád kouknu (hlavně kvůli Alysse :D) Seriál má hrozný efekty, ale příběhově to na sebe dobře navazuje. Za mě takových 50% :) ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

beverly hills contra sabrina....no a ve výsledku se více bavím u Sabriny a cítím tupě u beverly hills...bravo witchgirls! ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších fantasy seriálů. Některé díly sice stojí za *píp*, ale kvůli tomu zbytku ten seriál sleduju. A ta třetí hvězdička je za H.M.Combs. Důležité je taky hodnotit jednotlivé série zvlášť. Bez mučení přiznám, že jsem na konci 4. série dobrovolně ukončil sledování. Vykrádání zápletek je neomluvitelná chyba. Do té doby to byla kvalitní jízda, zejména první dvě série a blížící se konec té 3. s pseudokoncem, kdy seriál měl údajně skončit, leč byl revitalizován. Rose McGowan už mi nepřišla tak sympatická, ale i tak vede nad otravnou Alyssou Milano, která ani nemá pořádné schopnosti. Závidím Leovi. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem tento seriál miloval, to víte už od dětství mě zajímaly záhady, mytologie a vůbec všechno co nějak souvisí s mysteriózní tématikou. Dnes už bohužel vidím, že ta fantasy linka je tam jenom proto, aby nalákala pubertální diváky respektive divačky. Seriál totiž vypráví úplně o něčem jiném. Snaží se Američanům vštípit zásadu, že rodina a láska jsou nade vše. Stejně jako to dělají ostatní americké seriály. Mé ohodnocení čtyřmi hvězdičkami je tedy spíše z nostalgie, dnes bych dál možná jenom dvě hvězdičky. 70% ()

market. 

všechny recenze uživatele

Nemůžu tento seriál neohodnotit 5*. Byl to první seriál na které jsem byla závislá. První u kterého jsem zhlédla všechny série několikrát. Když jsem byla menší s nadšením jsem sledovala každý díl a to se nezměnilo. Mám ráda jak hlavní postavy, herce, příběh, efekty. Prostě všechno. A navíc když to v 8.sérii okořenila Kaley Cuoco, seriál neměl chybu, aspoň pro mě ne. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Hrůza děs!!! Tohle skýtalo tolik možností!! Např.díl co sem viděl dnes,tedy alespon jeho část. Abyste mi rozumněli, vždy, když mám ranní, přijdu ve 3 z práce, ohřeju jídlo a du si sednout k bedně. Pokaždý si pustim tv nova nebo prima a jen zírám, co nám to servírujou. Někdy to je superman, jindy čarodějky a já nestačím žasnout. Tak, ten dnešní díl:Malá holčička tvrdí, že zachránila vílu před troly a má ji zamčenou ve své skřínce. No a holčičce rodiče samozřejmě nevěří, ale o to by nešlo. Nevěří jí ani naše "milované" "čarodějky" . No twl!!! Seriál plný duchů, démonu, čarodějnic a všeljaký jiný havěti a víly a trolové, to se našim čarodějkám nezdá. No twl, já málem blil!!!Tim nevěřením pěkně zaplácli 10 minut dílu. Krutá výpln. Scénáristu bych natáhl na pranýř a zmlátil do bezvědomí. To samý bych udělal se Shanen Doherty, že se propůjčila tokovýmu humusu. Ale tu bych na to pranýři nemlátil. Možná trošičku :-) ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

"Moci tří svoboda patří" Jako malá jsem to milovala. Bylo mi asi 10, když se to mělo zas vrátit na obrazovky a já seděla před televizí s ovladačem v ruce, natěšená a rozklepaná... :D Teď už jsem o něco starší, takže rozeznám kvality (nebo spíše nekvality) seriálu... ale za tu nostalgii 5* :) ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Pro mě doslova srdcová záležitost, protože tenhle seriál jsem jako jediný viděla úplně celý několikrát už od malička a strašně ho mám ráda. Je vtipný,zajímavý pro mě jako dělaný. Obsazení super(až na Shannen Doherty kterou prostě nemůžu vystát)ale ty triky v prvních sériích děsné :-D. O nějakém trháku nemůže být řeč ale taky to není úplný propadák každý máme svůj vlastní favorizovaný seriál a tohle je ten můj :-).// S odstupem času mi docela dost vadí fakt, že v poslední sérii, kterou jsem viděla maximálně dvakrát nemohli tvůrci nechat 3 sestry tak jak jsou a přidali k nim naprostou zbytečně Billie a Christie(což mě naštvalo i po herecké stránce). Ano tento seriál skutečně není naprosté mistrovské dílo a i když má skutečně své kouzlo, které mu rozhodně upírat nemohu, pak musím říci, že je to občas docela dost naivní. Vadí mi části, kde se seriál stále točí kolem maličkého Wyatta nebo ve výše zmíněné poslední sérii kolem Billie a Christie a kouzelnické školy. Co naplat ne vše si udrží svou laťku stále stejně vysoko. Nebude trvat dlouho a tenhle seriál v mé topce nahradí něco jiného. ()

Macejko 

všechny recenze uživatele

Tá snaha vytvoriť nejakú mytológiu a osudovosť okolo troch nafintených bábik je naozaj smiešna. Prečo dávam dve hviezdy? Sám neviem... Mizerné triky, nulová výprava a fakt, že "Čarodejnice" akosi nezaregistrovali, že seriály sú už trošku inde, ako trikmi, tak spracovaním, majú plné práve donútiť ma dať tomuto seriálu odpad, ale niečo mi v tom bráni... ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Prumerny odpoledni serial.... prvni dily byly docela dobre a zajimave... postupne bohuzel dily ztracely na kvalite.... ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem ten seriál žral. Ale to jsem byl o hodně mladší. Samozřejmě i tehdy jsem věděl, že je to hovadina, ale díval jsem se rád. Teď když ho občas v telce zapnu, tak se sám sobě celkem divím - scénář, děj, věrohodnost jsou velmi úsměvné - a kupodivu novější série se mi zdají lepší - možná je to tím, že jsou šílené totálně a nesnaží se to skrývat. ()

swed 

všechny recenze uživatele

Oddechový seriál. Nic víc, nic míň. Zápletka je nadsazená a ani se nebere příliš vážně, tomu jsou podřízeny i sympatické herecké výkony hlavních postav. Minimálně první dvě série jsou zárukou příjemné televizní zábavy. 6/10 ()

Reklama

Reklama