Reklama

Reklama

Jiří BigBoss Valter - Vzpomínky na hovno

Česko, 2018, 116 min

Obsahy(1)

Jiří BigBossValter (*1952) - zpěvák, básník a filosof odhaluje svou duši i život. Na ploše téměř 5 hodin se formou poutavých rozhovorů BigBoss dotkne následujících témat: 1. Hudba, 2. Dětství, 3. Satanismus, 4. Mládí, 5. Kriminál, 666: Zrození kořene, 7. Rodina, 8. Literát, 9. Komunismus, 10. Neřesti, 11. Přátelství. Zdroj: http://www.shindy.cz (DJ Lonely)

(více)

Recenze (9)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

...Nemá cenu s životem bojovat. Je lepší ho nakopat do prdele a urvat co se dá... Pro ty kteří neznají jméno Jiří Valter alias Big Boss a ani jim neříká nic kapela Root, pro ty to bude dokument naprosto o hovně. Big Boss je zakladatel české odnože Církve Satanovy a taktéž zakladatelem Black metalové kapely Root na které jsem vyrůstal. Respektive především na album Zjevení. Big Boss je tudíž pro mě legendou českého Black metalu stejně jako jeho kapela Root (stejně tak jako kapela Törr). Taky vím, že je Jiří Valter velice moudrej a sečtělej člověk o čemž hovoří i jeho vysoký IQ. I přesto s jeho názory bude většina "normálních" lidí nesouhlasit. Pro příznivce tohohle pekelníka je tenhle dokument jasnou volbou. Pro neznalé naprostá zbytečnost. ()

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Forma- naprostý amatérismus, obsah- totální nula (buď nuda, nebo vylhaný kraviny). Bigbossovu muziku můžu, ale jako člověk je pro mě eklhaft. ()

Nebešťan 

všechny recenze uživatele

Menšík moravského black metalu vzpomíná na dětství v Ivančicích, tetičky, stréce a své první krůčky k satanismu. Velká srdcovka od amatérského filmaře. Má to muchy, ale nevypnete to, dokud nebude demižon prázdný. ()

Hannibal1913 

všechny recenze uživatele

Big boss je očividně velmi sečtělá a vzdělaná bytost, to se musí nechat. Na druhou stranu hodně věcí evidentně dost přikrášluje a opravdu hodně si věří (dle svých slov je nejlepší překladatel satanistických knih, nejlepší jeřábník, nej, nej nej). Ale shlédnutí životopisu pro mne nejznámější persony moravského satanismu určitě doporučuju. ()

Sunwheel 

všechny recenze uživatele

Výpovede starého metalového dedka, ktoré môžu pomôcť k nejakej historickej mozaike tým, čo chcú spomínať. Chýbajú tu povedzme rozhovory s ľuďmi, ktoré Valter spomína a nejaký dejinný objektívny komentár približujúci kontext jednotlivých etáp. "Dokument" je teda skôr 116 minútovým video monológom a egotripom, než nejakou objektívnou sondou do života jedného muzikanta. Dá sa pozrieť a treba vnímať všetko s nadhľadom. Výrazne lepšie spracovanie mal Motorband: Restart. ()

Nick321

všechny recenze uživatele

O Jiřím musím uznat, že je, co se Česka týče, jedinečný člověk. Ale v oblibě ho nemám, imituje styl LaVeye. Ani na mne nepůsobí dojmem nějakého velkého myslitele, o čemž svědčí dost neoriginální název dokumentu. ()

trollfjord 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělý dokument o prakticky jediné a tudíž i jedinečné metalové osobnosti české scény. Skoro dvě hodiny dech beroucího vyprávění o životě a tvorbě. ()

Reklama

Reklama