Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Kanoko Tsukishiro (Aoi Morikawa) je totální knihomol. Pracuje jako editorka, ale zatím je teprve začátečnice, a tak ještě neměla příležitost spolupracovat s žádným známějším spisovatelem. Jednoho dne ji šéfredaktor pověří dohledem nad novou knihou oblíbeného spisovatele. Tím je Saku Kagaya (Yu Shirota). Žádný z předešlým editorů s ním již nechce mít nic společného, protože je nerudný, náladový, panovačný, tvrdohlavý a navíc sukničkář. Naproti tomu Kanoko je milá, tichá, klidná a vlídná. Je jí už 26 let, ale je to nepolíbená panna. Nikdy ještě nebyla skutečně zamilovaná. Všechno se ale změní, když se tito dva tak rozdílní lidé setkají. (Dlubal David)

(více)

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Není to špatný příběh, je to zajímavé, ale tak strašně uspěchané, povrchní a jen to naznačuje. Nejde to do hloubky, jak to občas japonské seriály umí. Co taky chcete od formátu osm dílů po cca. 25 minutách. Ale je to škoda. Působí to nakonec jako dobrá reklama na předlohu, která se teprve rozjíždí. Není proto divu, že ani seriál nemůže mnoho nabídnout. Naštěstí Morikawa Aoi je roztomilá slečna, dobře se na ni kouká a herecky vybavená také není špatně. Širato Jú na druhou stranu mi nikdy k srdci nepřirostl, ani v tomto seriálu to není výjimkou. Jako malina je to skvělé, zhltnete to, nepřijde vám to úplně blbé, zabavíte se, má to pár povedených scén. Klišé jsou využity poměrně něžně, až na to s traumatem pana spisovatele, které je ale povrchně a neúplně zahnáno pryč, až z toho prýští trochu prázdno. Do seriálu se nezamilujete, ale ani ho nebudete nenávidět, takže pokud chcete klasickou japonskou vztahovku, která se netáhne, rozhodně po tom sáhněte. Lepší 2*. ()

Vardara 

všechny recenze uživatele

Tak tady by se určitě užilo klasických deset dílů. Nějak se ten děj nerozvinul. Na začátku to chvíli trvalo, pak mě to nějakou dobu bavilo, pak se tam neustále dohadovali kdo má koho rád. Nakonec nevím, jestli měl vůbec někdo pořádně rád někoho a závěr byl tak uspěchaný, že jsem si nestihla udělat ani žádný pořádný názor na seriál. Jen asi, že je to už druhý seriál, který jsem viděla s herečkou Aoi Morikawou a zjistila jsem, že na mě její herecký um nijak nezapůsobil. Její výraz mi v mnoha scénách připomínal nafouklého ježíka. ()

Reklama

Reklama