Reklama

Reklama

Lepší než kdy jindy

  • USA Poms (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Martha (Diane Keaton) se dozví, že má rakovinu. Její první pocit je uzavřít se před světem a potichu vyčkat konce. Přestěhuje se do komunity seniorů, tam však narazí na Sheryl (Jacki Weaver), ženu, která jí nedovolí, aby se litovala, dodá jí životní energii a ztracený elán. Díky tomu začne uvažovat nad dávnými sny, které by si mohla ještě splnit. Rozhodne se založit seniorský klub roztleskávaček a její nové kamarádky jí v tom rády a s nadšením pomohou. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (15)

jezurka42 

všechny recenze uživatele

You were dying yesterday and you are going to be dying next week. And in the meantime you should be dancing your ass off. Isn’t it what is this all about? Pokud si ze sebe nedokážeš udělat srandu, pokud nedokážeš přijmout kritiku, pokud nedokážeš bojovat za poslední zbytek vzduchu v tvých plicích, nežiješ. Je lepší umřít šťastně než žít nešťastně. O tom ten zvláštní lidský cyklus je. Ty krásné, odvážné 18 + 50 ženy tancovaly celým svým tělem, celou svou duší, a především celým svým srdcem. Cheer and dance. For Martha. ()

ArdeliaLortz 

všechny recenze uživatele

Nenadchne, neurazí. Klasický film k žehlení. Mám ráda Diane, tohle je její klasická role, ale snad poprvé jsem jí viděla v krátké sukni :) Nedivím se, že nosí stále kalhoty ❤️ Film je předvídatelný, třetí hvězda je za to, že nebyla citová ždímačka ve formě pohřbu. Ale "za Marthu" už bylo fakt jasný, že zazní. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Srdcom natočená vec, hlavne pre staršiu generáciu (napriek tomu však má s čím osloviť aj tú mladšiu). Nestarnúca D. Keaton a J. Weaver tvorí dobrú dvojicu, ich spoločné scény sú vydarené. Posily na vedľajšej fronte sú taktiež dobré – decentne dopĺňajú príbeh. Na konci nechýba parádne predstavenie nestarnúcich roztleskávačiek. V celom príbehu je až príliš cítiť „USA-feeling“, ale aj tak je to pomerne dobre pozerateľný snímok. P.S.: Štipľavé poznámky starých paní na mladší kolegyne nemá chybu. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěla dát hvězdičky dvě, ale nakonec jsme zvýšila. Potřebovala jsem se podívat na nějakou oddechovou komedii a Poms je přesně něco takového. Navíc mám ráda Diane Keaton, takže i to mě přesvědčilo, abych se na to podívala. Typicky americký film, který cílí hlavně na starší divačky, ale i mladí si tam něco najdou. Místy se zasmějete, ale i když je Diane skvělá, tak musím říct, že jí hodně zastínila postava Jacki Weaver, opravdu úžasně zahrané. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Spousta takových těch geronto vtipů.. Prostě si stařenky natočily film o sobě pro sebe, a výsledek vůbec není tak hrozný, jak by se mohlo zdát z popisku, že se jedná o skupinu sedmdesátiletých roztleskávaček. Diane Keaton nemám vůbec rád, ale nějak jsem to přetrpěl a nevadila mi, protože hrála stařenu...50% ()

Galerie (68)

Reklama

Reklama